ThePeeps

Wednesday, May 26, 2010

64. HOOoooooyyyeeahhh ~


(pic ni diambil mase aku sem1 dulu...ahahaa..knk2 ribena sume~)


@
@
@
@
@
@
@
@





Ahahhahaa... salam buat pendengar radi... eh..eh.. buat blogger2 sekelian alam... huhuu.. time kaseh pade sape2 yang sudi singgah blog ak hari ni... (ehehehee.. smngt skit nk tulis blog hr nih) uMMmm... ape korang rasa setelah melihat pic kat atas tu?? kanak2 yang amat sehat sedang melompat kegembiraan di tengah padang?? sakit mentel?boring ker bdk2 nih? xde keje? sesaje dyeorg? ape pun pendapat korang, dyeorg nih memang x kesah..hhehehee...

umm.. main point sebenarnye pic ni menggambarkan perasaan aku yg sangat seronok sekarang ni... same macam dalam pic kat atas tu.. hihihiii.. pic kat atas tu mase aku habis sem1 (foundation) dulu.. tu seronok tu... skg lagi la seronok, sebab aku da nak habis sem1(digree) plak. ummm..nanti nak try tgkap pic camtu jgk sem nih..hu2x..
serOnok lar.. sebab hari ni last paper untuk batch aku... memang muke bahagia da sume ako tgk mase kuar dewan td... ingat nak kuar je jap ag, hape... ader prjumpaan blok dgn warden plk mlm nih... adess... postpone esok larr agak nye..hu3x..

DEMAM??? Ouh.. demam aku masih lagi macam ni... hari dalam dewan selsema teruk, tp nasib baik da kurang batuk.. so boleh la jawab exam dgn baik td..(kot) ape pun alhamdulillah paper hari a bit releaf..huhuuu...



yeyeyeyyeeyeyyeyeaaayyyy... xsaba nak balik rumah !!!!

4 comments:

naz said...

cool apa pic tu

ishiko said...

ahahhaa... tengss naz

amalina wahida said...

eh! saya pun dh habis exam lah!! =P

ishiko said...

ahhahaa.. habis exam?? jum kite enjoy !!!!