ThePeeps

Saturday, October 23, 2010

105. Selepas ni.....


Ouhh... suda beberapa hari jerebu melanda batu pahat neh...

rasanya seluruh johor la kowt.. sebab ada membe blogger lain pun ada cerita pasal jerebu..(aaisshh... ta ingat pulak belog sape.. -_-"). Tapi, Alhamdulillah petang tadi, sambung malam ni pulak hujan tak berhenti-henti... dapat gak bersihkan udara... ( hukhukhuk... batuk dan selsema saya masih ta hilang.. sudah 2minggu kowt, nasib baik tak demam dah..). tenang betol rase duk kat tingkap nih... *thaxs to hany bagi saya pinjam lappy utk online.. maklum la lappy saye tibe2 ta dapt online plus kat en3 lepas da cerita, berodband saya hilang!!!! haaaiisshh.. mane la dye bersembunyi.. -tengok, saya da membebel panjang pula..



ouh.. chomel kan baby neh...



Memandangkan lappy saya pun ta dapat online (pasni kena repair jugak), berodband pun hilang(ta sempat nak uruskan..), kurang la masa nak beronline... huhuhu.. selepas ni, kalo online pun sekadar ilang penat.. Hoisshhh!!!!! tuan tanah!!! sedar tak kauw sebenarnye da nak ngadap final paper.. 2minggu lagi kowt.. haisshh...-_-"
Suka la bagi alasan berodband hilang la, apa la...hikhikhikhik... yep, ekceli ta lama ag final exam akan datang menyerang.. tapi nak berperang pun ta sedia lagi. cemane neyh... tape.. tape.. lepas ni kena setadi yer... SETADI !!!!!!!





study pun nak kalerfull ye... hikhikhik..




GUD LUCK... semuaaa.....




*pSSsttt... nak tengok tahan lame mane... ngeeee ~

32 comments:

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

gud luck akak for final exam..hehe

Hafsah Hell Mee said...

study tuh apa?? lalala~ =p

adik jue said...

gud luck akak for final ea...ingat kat adik kat cni =P

me suya said...

ira
good luck jugak
suya pun ade less than 3 weeks nk final..hope evrything gonna be hokew for us :)

ishiko said...

eira: thaxs dear... u too...

ishiko said...

hafsah: aahh... ape ek.. lebih kurang cam stadoo la.. hikhikhik..

ishiko said...

adik jue: aisshh... adik jue mane lak nih... (tp, cam kenal jep.. O_o)

ishiko said...

suya: thaxs suya... hOpe so...

sha89 said...

good luck bebeh!! hehe ;)

aQmaR 0n The Blog said...

gud luck..stadi hard okeyh ishiko..

Q said...

gud luck ye exam. buat yang terbaik

Aqilah Nur said...

ok. gdluck. and i malang gila sem ni sebab satu hari ada dua paper. -.-

Sharinginfoz said...

all the best

ishiko said...

sha: thaxs babe ~

ishiko said...

sis aqmar: aii... aiii... sis. thanxs~

ishiko said...

Q: owrite... insyallah bro ~

ishiko said...

Aqilah nur: ai plk nasib baek sem nih!!! satu hari satu paper.. wiiieee....

ishiko said...

sharinginfoz: thank yaaa ~

Tomato Gurl's Life said...

good luck ira!!

ishiko said...

cikTom: thaxs yunk ~

einaz shah rizal thomas said...

haiy cik belog yang cute ;)
nice to see your blog .

love einaz!

Nisa' Azman said...

yeah, study2...
Gud luck tau~!!
Exam nisa lmbat lg...akhir bln Nov nun~... XP

ishiko said...

enaz.shah.rizal.thomas: hehehee.. thaxs 4 drop by ~

ishiko said...

sis nisa: tengss... ahaha.. sempat ag nk prepare Ooo..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

ishiko said...

blade edge: tengss singgah..

BLADE EDGE said...

salam...


pasal jerebu ni, saya ada tertgk jugak post dlm blog kadikluang.blogspot.com/

rasanya kat area johor jugak..saya xde kat johor, so langit masih cerah la..

My MiRa said...

hye hye hye i'm here ^_^

ishiko said...

bladeEdge: ouh..hehhe.. ekceli sy terbace kat belog brader Q tu.. huhuu.. skg cuace tak mnentu je.. pns terikk, pastu ujan...

ishiko said...

my MirA: thaxs 4 drop by dear ~

hans said...

owh
sekarang jerebu ker?
aku baru tahu
sebab sini selalu hujan

ishiko said...

uhhh.. sekarang dah tak.... hujan jugak...