ThePeeps

Saturday, November 13, 2010

107. It's November????

 Assalamualaikum...

sudah sekian lame saya tidak bersiaran nampaknye.. last oktober merupakan last saya bersiaran... Maap banyak-banyak untuk membe-membe yang menjenguk, tapi belog saya masih dengan en3 yang sama, *masih jakun dengan kemenangan red worrior baru-baru ini.. hikhikhik.. (hhaaaiipp!!! sila ketuk kple saya sebab suka membebel).
Hoooo... kebezian masih ditahap yang sama, cuma kurang sedikit sebab saya tinggal lagi 1 paper utk final ni. Lepas  tu, macam biasa la.. yyyeeaayyyy... balik bercuti untuk raya + cuti semester = pakej gitu... *wink3x..


nak kek ni bleyh???


tak pun yang neh... hehehhee....


Weeyhhhh.... apehal mengidam nak makan kek???? hahaa.. tarak papppaaa.... saja je... (poyo la kauw~ )
senanye.. nak tunjuk neh... hahhaa.. gedik nak buat WishList gak.. ta pe kan... takpe kan...
btw, ur most welcome november...


hahaa... list ni saya tujukan khas utk adek-badek saya.. hahhaa.. padan muka korang ye ~



ohh... senanye saya baru je jatoh chenta dengan abg hensem ni.... (hohoo... abg Paul Smith.. *yuuckk~)



satu untuk nel...


  
satu untuk hani... *p maen jaoh2x ye... hikhik..





*pssSsstt... sedeyh skt taOn ni ta dapat sambut bfday dengan parent on 20nov.. parent back from Mecca on 25nov... haaiiisshh... ohhh.. first time raya withOut them also..


11 comments:

maCy said...

hepi besday! hanya mmpu kasi dlm mimpi.. thehehehhee

ishiko said...

macy: hahaha.. lambat ag la macy.. 20hb is coming ~

/Dayah//Nurul/ said...

besnya kek nikon D3100

ardinihumaira said...

kek snickers tu lawa la :D

dan kamera pink!

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

kek snickers tu nmpk menarik jer utk dimakan..yg kamera tu, xsampai hati pulak..hahaha :-D

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

ishiko said...

dayah: best ye.. ta sggp nk mkn tu...

ishiko said...

dni: hikhikhik... dni mmg suke mende yg kiut miut ~

ishiko said...

BLADE.EDGE: ok3x.. ur most welkem... huhuu.. tau xpe... ase nk giget2x jep kek uh...

cik bedah said...

kiut nye kek. syg plak asenye nk mkan. hehe.

ishiko said...

cik bedah: nnty u kne blnja i... weyh besok i balik yer...

cik bedah said...

ok. no problema.! haha. + kite kuar jenjalan yea.