ThePeeps

Tuesday, May 31, 2011

171. Berjimba-jimba with my loveable dolls


Assalamualaikum people..
Hari ini heboh seluruh dunia tentang perfume ataupun wangian turun harga dengan mendadak. ada sesetengah dari mereka(perfume) boleh didapati secara percuma!!!! *buy one free one atau buy two free one.. one two.. one two.. err.. saya pun da fenim... @_@


Arr... setelah beberapa hari bebas dari paper-paper exam yang kejam lagi durjana, hari ni dah enam hari saya bersenang lenang.. kehkehkeh and i'm still in KL..
Lepas tu tak gheti-gheti nak balik rumah beloved family.. (pangg!!! penampo laju-laju.. baik la.. hari kamis pagi saya dah ada kat rumah.. sape nak date sila ambik nombor.. T_T")
*Intro nak gempak aje kan. macam tipuu je kan..


Godek-godek lappy tadi teringat pulak gambar masa pergi Almanda hari ahad tu.. Hangout with my loveable dolls.. luv them munchy-munchy.. thaxs mak.uda & pak.uda bawak kita-kita pergi Alamanda ^^


mata sepett.. >__<

errr.. saya jadi duta Famous Amos kejap.. keh3x

yeayyy.. saya dapat perfume free.. maceh Adek.Sengal ^^



Sekian, tima kasih baca ^^



*cuti ni keja saya hapdate belog aje lah.. keh3x..
errrr... malas pulak nak tulis banyak2.. gamba la tolong cerita kan^^

31 comments:

sarzli said...

HURMM.....

jijiebenzaliff said...

hahahah..love this moment!! totally!

Nasriq said...

hummmppp... jugak...

ishiko said...

sarzli : ape mksudnya tu... anda tggu cerita Broga ka?? keh3..

ishiko said...

jijiebenzaliff : me tOO !!! neva 4get it ^^

ishiko said...

Nasriq : maksudnya..??

cheqwa said...

sedapnya aiskrim,.....nak! :D

nanad said...

nice picture ;D

chemay said...

rindu kawan2 chemay
:(

ishiko said...

cheqwa : siyess sedap ^^

ishiko said...

nanad ; thaxs nanad^^

ishiko said...

chemay : sila hangout dgn mereka!! sy balk ni mau hangout nga mereka juga.. dolls atastu my family.. adek n kazen^^

Sasa Al-Sharif said...

main gitar 6 string. terer tu!! hehe

ABU said...

sronok la kan berjimba jimba..hahaha

ishiko said...

Sasa Al-Sharif : err... keh3 hentam je tu..

ishiko said...

ABU : haruss lah.. hehehee..

d_LA said...

tingat pulak ms gi alamanda dla pakai seluar trek, tshirt n selipar jepun je..kehkehekeh..pnye selamba sbb time tu tgh kursus, ada akak ajk jln2 so selamba je lah pakai rupanya bwk pegi alamanda..hahaha..

pic byk x leh bukaklah, tenet tgh tenat ni ekceli..

maCy said...

dear, are u gaining weight? err.. duk uma hepi ea ;)

Hans said...

walawehhh
tak pernah merasa lagi Baskin Robin

ishiko said...

d_LA :thehee.. chillex sudeyy ^^

ishiko said...

macy : bhaha.. baru je kot stat cuti..
err.. macy cam eh.. makin gemox la ni.. =b

ishiko said...

Hans : sila la merasa sekali, kerana anda pasti nk lagi ^^

alif haris said...

wah2 best2 nye jalan2 .. hehe

Ain Zulaikha said...

oooo seronok nyaaaa, sampai hati tak ajak :(

apik pehe said...

hehehe..tak ajak apik lagi kan..nak kena pok?

Hans said...

diorang kata manis giler2
yer ker BR tu manis sangat?

Filem KL Gangster

ishiko said...

alif haris : err... jln2 mesty la best kn. ^^

ishiko said...

Ain Zulaikha : auww.. segan lah >_<

ishiko said...

apik pehe : oh.. a[ik, kang kena pok nga awek apik kang.. =b

ishiko said...

Hans : umm.. manis3x.. hans kena pndai plh.. ^^

misz fae said...

sedapnya eskem!
nak jugak!;)

jum singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com