ThePeeps

Saturday, June 11, 2011

173. Lelaki Berlari

Pagi owesome reader!!!!
thehee.. hape jadahnye pagi-pagi saya hapdate belog pasal lelaki berlari?? Lari untuk kesihatan? lari kerana terpaksa? lari untuk suka-suka? lari ada sebab? lari takde sebab? lari sebab.. err.. tak betul?? macam-macam la pulak kan, heheee..


Ohhh.. sebenarnya saja nak bagi tahu saya tengah semangat tengok show 'Running Man' *boleh baca, lelaki berlari.. huhuu.. SERIYES!!!! show ni sangat best!!! sekarang show ni dah sampai episod 50 lebih da.. huh, tak larat saya nak kejar.. T_T"


Running Man, Korean TV show yang lain daripada TV show yang pernah saya tengok sebelum ni. sebabnya, show ni biasanya dibuat di tempat-tempat best dan terkenal dekat korea. Untuk show ni jugak, artis korea sendiri yang akan handle bersama artis jemputan yang lain. Game yang mereka main pulak memang la  sengal tahap kejang urat perut kita nak kena gelak.. memang lawak tak hingat la...
Saya tabik ah, dyeorang tanpa segan silu, dan cool je kalo kena buat pape... pastu produser show ni mmg la hebat dpt pikir game apa yang nak dibuat untuk setiap minggu dan pandai pilih artis yang memang la sangat kelaka ok. Taknak cakap banyak, sila terjah ye.. Running Man, bang! bang!





Episod pertama !! *makin lama makin best..




*tima kasih kepada adek saya dan kazen saya ain, yang bertanggungjwb bg saya ketagih tgk show nih ^^

12 comments:

nanad said...

woh..macam best..sekarang jugak nak pergi terjah ;D

alif haris said...

haha best eh ?? nak try tgk gak la .. ^^

Nasriq said...

gadis berlari tak ada ke? tak menyelerakan la tengok lelaki berlari...

ishiko said...

nanad : best!!! mkn lama mkn best sho tu...

ishiko said...

alif haris : tgk3x!!!!

ishiko said...

Nasriq :cess.. tiap kali show akan ada artis pmpn juga yg lari...huhu

blakepaghe said...

cite rain man pun best gak...cite pasal autism

ishiko said...

blakepaghe : rain man pulak??

eddy syrol said...

hadoi korea.... mengingatkan pada someone... dia minat giler ngan korea.... tak paham

d_LA said...

ehhh nape dla xtaw ni..kene layan ni..mmg pantang show2 yg camni..kat 391 ade tak??

ishiko said...

eddy syrol : mesti pompuan kn.. hahaaa

ishiko said...

d_LA : rr... xtau xtau.. xde ghasenya..