ThePeeps

Thursday, August 4, 2011

207. Entri wajib setiap minggu "ReviewWeekend"

Assalamualaikum..
Tanak cakap banyak bulan puasa ni, taip banyak-banyak takpe ye.. hehee..
merujuk kepada tajuk en3, memang entri wajib saya buat setiap minggu iaitu review pasal weekend saya. Errr.. sangat annoying ke? *takkira takkira takkira

123........
okeh pada weekend lepas iaitu bermula jumaat *weekend saya mula hari jumaat (sukahatisendiri), saya serbu rumah KL lagi.. hehee.. sebabnya hari isnin warga Johor bercuti sempena 1 Ramadhan.Hape lagi takkan la saya nak terperap kat hostel sedangkan orang lain semua balik. Tapi saya hanya sempat sahur sahaja, saya berbuka bila sampai dekat Batu Pahat juga.. =.='


*Kejadian adalah sebelum bulan puasa ^^



SABTUDAY : Semangat nak pergi meredah Jalan TAR & SOGO, SaleSaleSale ladiessss..
[credit to damia comel 4 dis pixca]


Sofea & Damia.. Tengok betapa gigihnya k.ira pegi teman ibu shopping nak cari baju raya kau orang.. hehee

perut mesti di isi setelah gigih bersOpim =.='



AHADAY: Gigih juga membuat lawatan sambil belajar ke The Curve & IKEA *setelah sekian lama tak singgah..hehee

also having fun time with dis 4 little dolls ^^


Kitchen

pitt stop at 'Starbucks' (dugaaaaaann)


serrbuuu 'StreetMarket' teruss bankrup =..='


lawatan wajib tiap minggu auntie saya ^^


kalau dah IKEA macam rumah sendiri, macam ni lah -.-"


Meatball, DaimCake, ChikenWing time ^^

jakun melihat keindahan macaroons ...

auntie get some flower b4 heading home ^^



Sampai BP dengan perasaan tanak balik.. sobbss.. sobbss..
Nasib baik dapat tiket cepat, kalau tak memang lah saya bertapa kat TBS tu lama-lama..
Nasib baik berbuka puasa ada teman, maceh ye ^^




*melalui bulan ramadhan dengan kegembiraan berganda .. tp tak lalu makan boleh tak =.='

31 comments:

Hans said...

walawehhh
xpenah makan macaroon

Eichi said...

Kuat Makan! :P

CikMiMiey said...

bes nye jalan jalan makan makan ! huuuu :P

p/s : pic akhir tu awesome sbb alala cium bunga yang cantekk gituh ! hee~

Tukang Karut said...

dugaan di pagi2 hari puasa...

KimiCnoL said...

fuh,tergugat iman tengok makanan2 tue -,- hehe
speeding laju`laju boleh kenyang ke??

Azam Sad said...

Ahha, shopping untuk ramadan pun ada jugak?...kehkeh

IKEA Meatball!!!
(orang cakap sedap, betul ke?) :)

*lama tak singgah sini...

teyn teyn said...

serius , comell! hehe

Abang Jonni said...

berjalan sakan... huhuhu.. best tu...

ishiko said...

Hans : try la hans ^^

ishiko said...

Eichi : hehee.. tp bln puasa xlalu mkn, cemana.. =.='

ishiko said...

CikMiMiey : ala-ala ye.. ciomm la tu..

ishiko said...

Tukang Karut : yess.. keh3

ishiko said...

KimiCnoL : eshh.. jgn ~

ishiko said...

Azam Sad : adaa... adaa...
nni tuk raya laa.. mls nk cri ms bln posa..

sgt sedap !!!! sila cuba...
*lama xsinggah sbb ko xupdate dek

ishiko said...

teyn teyn : apakah yg comel teyn?
hehee

ishiko said...

Abang Jonni : memang la best abg.jonni ye ^^

apik pehe said...

eh eh eh...tak ajak apik kan...majok la..hehehe

leya said...

waaa best btol dpt jln2 cmtu..syiok! comelnye sofea n damia tu..pinjam?

Ecah Ecot said...

ni saturday lepas la kn?ecah pon g ikea gak tau..hehe

Sarah Mohd Saleh said...

asyukkkk gambo.sakan giler jenjalan.*jelesh

Sarah Mohd Saleh said...

asyukkkk gambo.sakan giler jenjalan.*jelesh

syrupmasin said...

jalan dan makan..wajib tuh kan :D

Azam Sad said...

ouh, SALE! SALE! hahah..
sila je?...belanja! belanja! kehkeh

*errkkk =_=' ^,^

ishiko said...

apik pehe: hehee.. apik.. xleh nnti marka apik marah :P

ishiko said...

leya : ehehee.. mmg syiok.. kalo bln posa xbape nk syiok dh..

kena amik no. kalo nk pnjm dyeorg.. huhu

ishiko said...

Ecah Ecot : ye ke? beriban riban org jot.. nk mkn kena cari meja cepat2

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : jgn nk jeles sis..
kan baru blk holiday jugakk.. huhu

ishiko said...

syrupmasin : wajib !!!

ishiko said...

Azam Sad : balik bP ah dek..
mkn nasi beriani.. keh3x..

Asrul "iLham" Sany said...

macaroon : feberet :D

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany : feberet?
uhhuhuhu.. not really ~