ThePeeps

Saturday, August 13, 2011

211. Makan samasama



Assalamualaikum..

Sabtuday minggu ni, saya rehatrehat saja. Semalam keluar berbuka dengan gerlfren-gerlfren sangat bestttt, next time saya story de mory yaa... Tadi rajin godek godek kilang gambar kat lappy ni, tengok pulak gambar masa buka puasa dengan temankelas *baca classmate, masa hari rabu lepas.
Ahaks... memang kesinambungan dengan en3 WW senghal saya tu.. =.='


Place    : MK Cafe & Bistro, Parit Raja
Time     : 7pm-9pm
People  : Tutor with Classmate
Motif    : Berbuka Puasa, heheee


*kualiti gambar tak berapa nak sihattt >.<'
[ en3 bergambar beribu-rubu lemonnnn ]



Kami hadap buffet, memang heaven ^^

okk.. ini pemandangan depan saya, hehee

banyak-banyak yang ada, ini je yang buka selera ^^


Ahli-ahli Temankelas  >__<



Kenyang la kononya..kononya la, padahal ape je kauw makan -.-'

both of u so sweet.. *sangat rare : p




Habis makan.sembang.lepak.sampai orang kat Cafe tu ushar dan bengang sebab kami dok lama sangat pastu takut seludup makanan, kami pun berambus dengan kadar tak berapa nak segera ke 'Uptown kat Parit Raja' tu.. memang meriah habis sebab satu kelas jalan-jalan ni... ^^



[gambar terakhir merupakan pemandu kami yang sangat berwibawa sebab bawak kereta macam pelesit dan boleh menambahkan sakit jantung =.=' ]





sekian, terima kasih..







*memang sangat best kalau dapat spent time sama-sama ^^


47 comments:

miss inna said...

wah,bestnya dpt wat gathering sdgn kawan2..jeles! ^^

ada mokhtar said...

owh kat parit raja dah ada MK ye.. dulu buka puasa dgn classmate kat MK gak. tp kat summit & bpmall..

jijiebenzaliff said...

^_______________^

teyn teyn said...

funnn nye tgkkk ... hehe.. nk join ?? hehehe

NOOR FATIN said...

bestnya dapat berbuka ramai2 dgn kengkawan. hehe :)

Tukang Karut said...

gambar memang kureng sikit... nape ek?

ILA HonEyBuNNy said...

ohhh inilah kisah di sebalik gambar WW tu eh...hehe

best2...meriah gitu...

Zul Fattah said...

wah bestnye..makan2...

Aisyah Aina said...

bestnya...makanan sedap2...

Hans said...

meriah betul meja makan korang
hehehehehe

embun d tengah malam said...

ader ke orang curi makanan sebelum ni..hehehehe

Sarah Mohd Saleh said...

beshhh gatheringggg.*jelesh.sdp sggh spgeti itu ;)

nanad said...

bestnyaaaaaa :D lapar laa =.= huhu

Abang Jonni said...

meriah gila...

huhuhuhu

BLADE EDGE said...

syok btul makan ramai2.. esp buka puasa sama2...

alif haris said...

sungguh meriah kelihatannya bile gather sama ngn kwn2 ..:)

bunga said...

ok..jeles jap..hehe..amboi...mesti seronok..

stuck said...

mmg heaven giler....=D

KimiCnoL said...

lepas berbuka nampak lebih bertenaga..haha ;)

d_LA said...

wahhhh....makanan!!! hehe..
best gile tgk sume^^

miZz_nizZ said...

mnrik kn kuar ngn kwn2..mkn n fmly best,mkn n wn pun best!terbaikla.hehe

Asrul "iLham" Sany said...

sodapnyer...

apik pehe said...

wahh..bestnyer korang2 dapat bersama

ishiko said...

miss inna : sgt best ^^

ishiko said...

ada mokhtar : sis, MK kt parit raja tu used to be Restoran BisikBisik ^^

ishiko said...

jijiebenzaliff : hepy yeh

ishiko said...

teyn teyn : hehe jooommm

ishiko said...

NOOR FATIN : yup, sekali sekalaa

ishiko said...

Tukang Karut : kuaang pencahayaan myb.. hohoo.. kamera cabukk je kowt

ishiko said...

ILA HonEyBuNNy : yup.. ka wordless mne bleh citer pape ^^

ishiko said...

Zul Fattah : makan mmg la besh, eshh..

ishiko said...

Aisyah Aina : sekali dua kala..
hehehee

ishiko said...

Hans : buffet kot :P

ishiko said...

embun d tengah malam : hahaa.. adaa.. siap bwk taperware ^^

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : hurmm.. sedap sedap

ishiko said...

nanad : p makan cepat :P

ishiko said...

Abang Jonni : haruslah abg Jonni haii..

ishiko said...

BLADE EDGE :yupp!!! kalo dgn big family lg best ^^

ishiko said...

alif haris : >_____<

ishiko said...

bunga : kejap je eh... xmo jeles3x..
just sharing a hapy moment ^^

ishiko said...

stuck : yeahh ^^

ishiko said...

stuck : the moment yeah...
de food, not really ~

ishiko said...

KimiCnoL :bertenaga ya...
mana taknye.. lps solat maghrib, mkn round kedua.. hehee

ishiko said...

d_LA : best ye cik dLA ^^

ishiko said...

miZz_nizZ : terbaek!! every year ^^

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany : masa lapa semua pun sedapp ^^

ishiko said...

apik pehe : selagi ada waktu ^^