ThePeeps

Saturday, September 3, 2011

222. Apabila Kazenhood suka gambar



Assalamualaikum..

marilah kita memeriahkan lagi raya dengan menghapdate belog diwaktu lapang ye.. Kalau takde waktu lapang lagi, jangan hapdate. Sila pergi beraya dengan sepuas-puasnya... Hari raya ke5 tahun ni jatuh pada hari sabtu iaitu hari ni lah ye.. hehee.. lastday saya beraya kat rumah bersama family terchenta... *ohhh.. saya lagi suka beraya bersama family, harap maaf..

Tonite, i will be off to Batu Pahat dan menyambung life as a student and tecer-to-be, and facing with all esaiment yang maha kejam.. sabar..lepas ni ada lagi yang durjana iaitu, final exam!! hahahaa.. sila bersabar dengan tahap kuasa dewa.. *ok ok ok sila bertenang, nampaknya saya sudah mula merapu sebab tak jumpa ikan kerapu, panggg !!!!


Tanpa melngahkan masa yang sedia maklum sangat singkat, sebab semua orang sangat bizi dan sengaja membizi kan diri dihari raya, kalau tak bizi sangat loser lah rasanya.hahaa.. maaf maaf maaf -.-'
Errr.. agak-agak annoying dengan entri ni, takpayah tengok lah ye..tapi jangan lupa singgah lagi lain kali.. hehee


*Pastikan line internet anda sangat laju ye untuk melihat gambargambar ceria, keh3x


Hari      : Khamis [ Raya ke3 ]
Masa    : 9.30 pagi
Tempat : Berhampiran rumah kami, Kelantan
Ahli      : Kazenhood tuan belog
Motif    : Fotoshot raya kononya.. konon je laaa.. -.-'



[okeh mula dengan tuanbelog merangkap mastermind/gambargraper/supirr -.-']


[bila.kazenhood.suka.gambar]

[Lastly endup dekat shoppingmall, heh ~]



Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin





*okeh, sila pack barang yang tak reti nak habis tu. Malam ni OFF tu BP, sobbbss ..



46 comments:

Lelaki Ini said...

cumel2 blakO!

Saya kan kakak \^^/ said...

syiookkkkk! hehe. especially bab balik bp tuhh! HAHA

Wanybunny said...

amboi, kemain lg na.
lawa scenery, sawah padi hijau molek

Ezad Skytech said...

cantik.....pemandangan sawah serba hijau tu..hee~

chemay said...

cantik tempat photoshoottt.
korang pon comey2 je belakeee
<3

Tukang Karut said...

gambar menyangkung tu tengah berak tepi jalan ke? hohohoho...

jijiebenzaliff said...

woooo..nice scene!
comel blako! :P

EZAD AMIR said...

comey awek..eh silap..comey pmandangan..ekekeeke...kim salam kt diri sdri n cmat hr ry yep..

ishiko said...

Lelaki Ini : hahaa.. blako ye

ishiko said...

Saya kan kakak \^^/ : tang tu jgn nk syok sgt mirah ye

ishiko said...

Wanybunny : skali skala.. hehe..

ishiko said...

Ezad Skytech : tu lahh.. huhuu.. dulu kecik2 rasa biasa jee

ishiko said...

chemay : macehh yunk.. ^^

ishiko said...

Tukang Karut :ohhooii.. jgn nk berak sgt la kn.. tu fenat namenye

ishiko said...

jijiebenzaliff : ahahaa.. kita-kita bila lagi?

ishiko said...

EZAD AMIR : =.='

IMANSHAH said...

muncung yang mahal tu

Amna.Qadeeja said...

wiwit kemain sakan bergambo hehe

photoshoot dalam suasana desa mmg cantek kan? :)

ORLANDO AHMAD said...

kim salam kat baju coklat..

bunga said...

cumel2..:)

apik pehe said...

isk3...banyaknyer dia amik gambar yerp

d_LA said...

wahhh..kampung dia lawalah..ade sawah padi yg menhijau..cantek2

sifu im said...

kapong mano tu kelate??x ajim tngok pon bendang tu..hehe

key-one said...

cntiknya gambar. view pon manrik sgt3. =) slmt hri raya =)

syaidatie nurdilla said...

Chantek pic raya.. selamat hari raya ye.. @~@

NOOR FATIN said...

macam2 posing. hehe lawa2! slmat hari raya :)

Asrul "iLham" Sany said...

fulamak, cantik2....

print baju raya korang

;D

Sya Isya said...

seronoknya bergambat sakan. Sya kurang bergambar, sebab suka tangkap gambar

Arpiiz said...

amboi, beraya sakan betul ye..hehe

Ecah Ecot said...

wahh..seronotnye posing..

ishiko said...

IMANSHAH : hahaa.. agaklah

ishiko said...

Amna.Qadeeja s : memang lahh !!
hehee

ishiko said...

ORLANDO AHMAD : ^^

ishiko said...

bunga : maaceh bunga^^

ishiko said...

apik pehe : hapload semua jenuh nk loading ni apik..

ishiko said...

d_LA : yeee... ini sangat best tau

ishiko said...

sifu im : ahaha... kampung best ni ^^

ishiko said...

key-one : maceh.. kamera cabukk je pun.. uhuhuu

ishiko said...

syaidatie nurdilla : maceh... selamat hari raya ^^

ishiko said...

NOOR FATIN : kate suka gambar..
hehe.. maceh maceh

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany : macam macam kaler an..

ishiko said...

Sya Isya : ra dua2 suka.. kaloo suka amek gambar je nnti gmba kita xde laa

ishiko said...

Arpiiz : hehee.. boleh laa ~

ishiko said...

Ecah Ecot : ^^

Cik Mira said...

SYOKNYA BERGMABR KAT CITUUU TAAK PENAH LAGI PEGI TMPT2 CMTU. HUWAAA AL MAKLUMLA TAKDE KAMPUNG HUHU

Aujinz said...

gadis gadis gadis... ♥♥