ThePeeps

Thursday, September 22, 2011

228. 2 in 1 Contest by Yana



heh
dah berabad rasanya tak menceburkan diri dalam bidang kontest mengontest mahu GA dan seangkatan dengannya. disebabkan kekangan masa yang maha kedengkis, dan sedikit sifat kemalasan.. belog sendiri pun terabai bye bye.. apatah lagi nak menjuin kan diri dalam adek beradik kontest ni kan. *tapitaktipu.esaimntmemangmenggunung. =.='


alhamdulillah tadi dah hantar satu esaiment dan buat micro teaching, gigih pulak rasa nak hapdate belog dan juin contest kebabomm by cik.Yana ni.. kenapa kebabomm? sila cekeddout dia punya prize memang menawan kalbu. Hehehe.. walaupun menawan kalbu, saya just nak juin Lucky Draw je bleh Yana.. huhuu..
*ohh.. cik Yana tu memnag comel, lagisekalimemangtaktipu.



nak juin? sila cakeddout Yana punya belog


okeh thaxs tu adek yustie bambam yang tag saya, hehee..

so, saya kena tag tiga makhluk comel lagi untuk juin contest ni ya ^^





*hahaa.. buat tebiat saya masuk kontest setelah sekian lama, phew.... minggu super pack -.-'



10 comments:

yustie ftyt said...

erm...sabau jelah..mana tau untung2 dapt shawl..blehlah kongsikan..hahahha

cheqwa said...

waaaah,kak ishiko join lah...akak,saya yang buatkan entry untuk yustie tuh.hahahaha...papon,gudluck akak ^_^

Asrul "iLham" Sany said...

gud luck

:D

ABU said...

yeaaah!! good luck

Tukang Karut said...

viel gluck...

ishiko said...

yustie ftyt : hehee.. kongsi? ermm ermm ermm..

ishiko said...

cheqwa : hehe juin gak ler, buang tebiat sekali dua kala ^^

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany :^^

ishiko said...

ABU : maceh abu ^^

ishiko said...

Tukang Karut : gracias.. ehh salah bahasa -.-'