ThePeeps

Friday, November 25, 2011

249. Breaking de Dawn

Assalamualaikum...
wehehuu
lepas belogwalking tadi, cepat cepat hapdate belog. Hehe.. jeles tengok Hizami hapdate pasal movie beliau pergi tengok sampai senyum sorang sorang pastu jeling jeling dengan kawan kawan beliau sebab beliau takde awek. Eh?



Twilight Saga "Breaking Dawn" Part 1





Cerita Twilight kali sangat ohsem sebab banyak scene dan scenery yang best. Tempat tempat yang edward dan bella honeymoon memang semua orang tengok akan cakap, wwwuaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Sangat best gak, sebab all family members sangat gigih untuk melindung Bella dan baby nya. 
Most important, dalam  banyak banyak episode Twilight ni, episode ni saya paling suka watak Bella. She so in to it. *sanggup berkorban untuk bakal baby dia. so sweet.. . dan dan dan dan..






taknak cerita jugak, pegi tengok sendiri. hahahahahhaaaaa *gelakgelak sopan



[mummy n dady cool ]

[ahah, saya syak cerita part 2 nanti Jacob akan melindungi Renesmee (anak) bella. Bella pulak dah jadik Vampire!! Ohsemm weyh... ]




BIG thaxs to my kazensss yang gigih sama sama pergi tengok movie ni, sebab first time kteorang tengok movie duduk seat depan sekali. Nasib tak patah leher sebab dok dongak je sampai habis cerita =..='




*nasib baik keluar, ada angin sikit mood, fuhh



35 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

tgk gak, byk sgt potong...

tak ohsem

Hans said...

aku tak minat citer nih so memang tak tgok lah jawabnya
hehehehe

ezaty said...

best eh kak ? aloo . byk sgt cite nak tgk nie . pussy in boots da tgk ? movie marathon la jawabnye . :|

cik manis said...

smlam nak pegi tgk but adik x nak plak. sobs. tp cntiknye anak bella !

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany : byk potong?

ishiko said...

Hans : rugi wohh.. hehe
mostly laki xsuka sgt twilight^^

ishiko said...

ezaty : ohsemmm org ckp,hehe
marathon jgn xmarathon

ishiko said...

cik manis : bila bila pn blh tgk tu

ORLANDO AHMAD said...

ade orang blanje tengok best gak ni keh3

Hizami Rahim said...

thanks for mentioning my name. :D

Ezad Skytech said...

belum sempat jenguk panggung wayang lagi...heee~

syahirooAhmad said...

oHh.. saya lum lagi.. tapi ingat nak start dari episode 1 ..kalau tak tak paham jln cite asalnye. siapa watak2 nye..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

belum tgk lagi! bilalah ada msa ye untuk tgk wayang-,-

ishiko said...

ORLANDO AHMAD : belanjoo ajeee...

ishiko said...

Hizami Rahim : heheee :P

ishiko said...

Ezad Skytech : terjah3

ishiko said...

syahirooAhmad : sila2..
belum terlambat lagi nk katam semua cerita sebelum ni pun..

ishiko said...

FIFIEY LYCHEE MARATIon: bz memanjang ke

Qielazman said...

sangat best kan ! hehehe. yup yup part due nanti mesti bella jadi vampire kann ? hehehe TAK sabar :D

♥ p a a n i ♥ said...

aaaa taknak bce lg entry ni sbb blum tgok lagi :( arghhh hehe

.Si kEmunCuP. said...

owh tgok versi x potong.aish, terkuar blik segala ilmuku! hehe.

nwy, siyes rs jacob sgt annoying dlm muvy kali nih! haha *jacob fans, pardon me plizzz* ;p

ishiko said...

Qielazman : mmg dh jd vampire tu..
mata lens merah, hehee

ishiko said...

♥ p a a n i ♥ : hehe.. ni citer siket2 jee...
baca la baca la

ishiko said...

.Si kEmunCuP. : ohh ada version potong eh


haha kenapa jacob annyg? kehkeh

Izyan Masri said...

BREAKING DAWN PART 1 NI TAK EBST.SLOW SANGAT.TENSI JEEEE T_T

CIK TOM said...

mcm best je ceritanya..teringin nak tgk!

Saiazuan said...

owh, anak perempuan diorng dpt rupanya.. xsbr nk tgu part2

ishiko said...

Izyan Masri : mula2 slow sikit

ishiko said...

CIK TOM : p la tgk... xrugi pun ciktom >,<

ishiko said...

Saiazuan : hehe.. part2 nanti baru ada ank dya

Eera Shera said...

ramai yg dah tgk ni..jeles2..haha

Rtp Farra Arisha said...

this is a very great film!! :D

ishiko said...

Eera Shera : tgk jgn xtgk ^^

ishiko said...

Rtp Farra Arisha : kan kan kan

me suya said...

oit2
suya balik kb hari ni.. yeay! Holiday