ThePeeps

Sunday, April 29, 2012

284. Seminar di Hari Bersih, eh sabtu.



Assalamualaikum..

Syukur ke hadrat ilahi bertemu lagi kita dalam entri yang seterusnya di belog warna warni iciko station milik iciko ini. Berkumpul kita disini adalah untuk berkongsi sedikit penceritaan dari pemilik blog. Yang berusaha..... ah, alamak terpengaruh lagi nampaknya.. memang tak serik nak kena lempang, pheuww ~
meh nak gebang-gebang sikit, hik3


Program : Seminar Bina Insan Guru, Fasa ke5
Tempat  : Dewan Persidangan, IPG Kampus Tun Hussein Onn.
Waktu   : 8.30 pagi -12.30 tengah hari
Tarikh   : 28 April 2012 (Sabtu)


nak di pendekkan cerita, kesinambungan dari Program Bina Insan Guru (BIG) baru baru ni semua pelajar semester lima dah selesai lawatan 'Bench-marking' ke sekolah-sekolah cemerlang, siang tadi (seperti tarikh) kami baru je selesai seminar "Pengurusan Pendidikan" ni.. seminar ni bertujuan melengkapkan program BIG kami kali ni. Memang ohsem laa, seminar untuk semester ni dikelolakan oleh kelas saya sendiri, Reka Bentuk dan Teknologi (1).
Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik. terima kasih semua ^__^



de MC, hik3x 

Hadirin dan Hardirat sekalian, cewahh...

Pengerusi dan Penceramah

waktu rehat antara slot
kemaen khusyuk tengok Kungfu Panda : P

tulang belakang yang menjayakan program ni, Tahniah classmate!!



Maaf andai ada salah dan silap sepanjang majlis berlangsung. Kalau salah type kita panggil typo, kalau salah cakap... capo? boleh? hehee.. sekali lagi, Terima kasih semua. ^__^










#komitmen kerjasama dan kesabaran yang tinggi memang sangat seriyes tak tipu pun, diperlukan untuk menjayakan sesuatu program macam ni. hee


16 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

seronok2 :)

Mimi Suke Cupcakee said...

bestnyee

iszieylyanziy said...

mana encik beliauuuuuuuuuuuuu

♥ p a a n i ♥ said...

jadi MC keee? wahhh :)

ishiko said...

Rapunzeel Cikilolo: hehee

ishiko said...

Mimi Suke Cupcakee : best sgt..
hari sabtu kot

ishiko said...

iszieylyanziy : err..
encik beliau tu tu tu tu..
sengal sengal sengal.. =.='

ishiko said...

♥ p a a n i ♥ : he he..
paani je yang cam eh.. :P

ir yien 9897 said...

wah jadi MC, mesti nervous :)

ABU said...

wah ramainya bakal pendidik anak bangsa.. caiyook!! bina insan bina insan..

Iffah Afeefah said...

slmat berjuang wahai junior ahaks

teyn teyn said...

awww .. tahniah bjaya handle sminar cmni . hehehe

ishiko said...

ir yien 9897 : sebelum ada kt stage tu mmg nevesss

ishiko said...

ABU : hehee
thaxs ~

ishiko said...

Iffah Afeefah : wahhhh.. thaxs
senior? huhuu

ishiko said...

teyn teyn : heyyyy..
tengss teyn ^^,