ThePeeps

Saturday, May 5, 2012

286. 5Tahun 5Hati





Assalamualaikumm..
well hellowwwww everybody... *eh eh, lame tak greet gaya IniAnwarHadi. hehee..
hari minggu merupakan hari yang damai lagi tenteram kalau kita takde kerja kan. dapat berehat dan bermalas-malasan memang satu nikmat yang tak terkira dan sungguh tak tipu pun. (baru faham parent yang malas nak pergi bercuti time cuti dan rela tido kat rumah, hek3x..)

Menghapdate dan menggebang cerita basi memang merupakan tabiat penulis belog ni. Waktu yang super duper bizi menyebabkan cerita yang fresh dari oven terpaksa diperap dan di hapdate sehingga sudah sejuk dan basi, walaubagaimana pun tetap jugak nak tempek kat belog kalerful ni. hohoo..harap maap :P


Tema   : Merah Putih
Lokasi : Taman Botani, Batu Pahat, Joho
Tarikh  : 1 Mei 2012 (cuti hari pekerja, kami cuti hari belajar, hehuuu ~)
Photography : Friendship Photoshot
Gambargrapher & Driver : Scizo Frenia




we LOVE each other

nama glemer duludulu 5starz.. *xleyh blah betu.. xcool langsung :P

sekarang 5gojesss.. eh?


ke 5sengalll =..='


       1Hati     


                                         2Hati                                                       3Hati


                                            4Hati                                                    5Hati







 LOve till Jannah... would we ^_^


#sahabat pun chenta hati juga




27 comments:

ezaty said...

comel comel cantik cantik ! wee~ kak, lokasi nie kt mne??

Qielazman said...

comell nyee ! ^__^

ishiko said...

ezaty : hehe.. tengs..
kat taman botani tu je..

ishiko said...
This comment has been removed by the author.
ishiko said...

Qielazman : ^___^

Rara Nasiha said...

betul! sahabatlah merupakan cinta hati kita sebenarnya :)

Uncle Jonni said...

phewwwwwwwwitttttttttttttttttt...

kkakkakakaka

DARKNOUR said...

suka.
suka tengok ragam manusia-manusia dalam gambar tu >.<

d_LA said...

huwaaaaa...jeles tgk..bestnye photoshoot ngan kengkawan cenggini..siyes time blaja mmg terbaik pnye kwn2, sporting je sume..best2..

ishiko said...

Rara Nasiha: juga chenta hati.. ^^

ishiko said...

Uncle Jonni : amboi abg jonni..

ishiko said...

DARKNOUR : kan? hehee..

ishiko said...

d_LA : habiss daya dah ni.. hak3

Che Sakinah said...

wah colorful! sangat cun ♥

Qa said...

comel2 je kalian semua ni ^^

Nia Ridzwan said...

comel je phtoshoot dgn bff :)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

sangat nice bila ada teddy sekor sorang,
hehe mujur takde yg jatuh tasik :)

fara syikien said...

comel nye gamabr ni, suke. :D

mmz said...

bestnye tgk korang :D

fae jamal said...

comelnye korang semua! :D

ishiko said...

Che Sakinah : sepatutnya merah putih, jadik kelerful pulak. hehe

ishiko said...

Qa : :)

ishiko said...

Nia Ridzwan : buat kenangan ^^,

ishiko said...

Ryu on ahsfantasy24.com ; haha
alhamdulillah xde walopun jeti tu asek brgoyang-goyang

ishiko said...

fara syikien ; :)

ishiko said...

mmz : :)

ishiko said...

fae jamal: ^_^