ThePeeps

Sunday, May 30, 2010

66. cerita Laaa.....







cerita ke tak.. cerita ke tak.. cerita ke tak.. Last en3 kate nak cerita.... adeyh malas plk nak taip panjang-panjang nih.. tengOk gambar jew bleh??? bleh kan.. haaa..hari ni kite tengOk en3 bergambar yer.. (heheheee.. rasenye ni la en3 aku yg paling banyak gambar..wiiiiii ~)


+

+

+

+

+


umm... hari khamis lepas aku kuar dgn membe-membe klas aku... almaklum la kiteOrg da habis exam.. tu baru dapat kuar sebab sebelum ni tak sempat. Ekceli, hari rabu lagi paper last kiteorg.. da sepakat nak jumpe dekat Mc.Don.. Kiteorg mmg akan kuar satu klas dan makan bersama tiap-tiap sem sekali ngan tutOr kiteorg.. tap sayang kali ni, tutor ta dapat nak juin, sebab terlalu sebok.. pastu ade gak 2,3 org klasmate yg tak dapat juin... ape-ape hal pun kiteorg go on je..



tgk gambar banyak2 yer.. = b


tak tahu kenape dgn beliau ^^


nyummm..nyumm...


weee..wee....


sembang-sembang ~


yan & iLy ~


eysshhh... sedapnyer bigMac hany...


neyl yg sukeee..makan ~


me tOoo


PKO & KO klas kteorg utk sem ni

jengg...jenggg...


~

~

~

~

~


da makan-makan.. sembang-sembang.. lepak-lepak, sampai la mase yg ditunggu-tunggu .. iaitu, sesi pengundian K.O dan P.K.O(ketua.Opsyen & penolong.ketua.opsyen) baru kiteorg... yeehaaa... bedebor2 ak cabOt undi.. mmg agak mengigil mase tu... tidak!!!! aku xrela la lagi !!!!!! (opppss...suda-suda terover plk,sikit2 suda )
hahahaa.. mimie a.k.a ex's PKO tela membuat kertas cabutan awal-awal lagi sbb, beliau mmg xsaba-saba nak melepaskan jawatan beliau tu... hu3x.. dan Adi lak, dgn rela dan lega hatinye melepaskan kentot....oppsss...silap lagi, melepaskan jawatan belliau sbg KO larr...hehehee... dan calon telah dimenangi oleh....


#

#

#

#

#

#

scrol lagi...

#

#

#

#

#


#



ini dia... ikhwan.. bakal KO utk sem dpn, uhhh.. muka beliau terpaksa diblur kan krn beliau seorang yg pemalu..kikiii..



ini pula pijaa.. bakal PKO klas kteorg sem depan... beliau dgn banggenye menunjukkan kertas beracun yg telah dipilih.. (kikikikii...padn muke ~ )


hahahaa.. sume orang da lega lepas cabutan beracOn tu... maka dengan rela hati la dyeorg akan menjalankan tugas untuk sem depan... Taniah la yer kawan2 ku.. dun worry, kiteorg akan support uOll.. huhuhuu... selesai la jamuan makan kiteorg untuk sem ni.. maka pulang la dengan haluan masing- masing...
Tapi.... tapi.. belom habis citer lagi nih, gurls uOll mmg beshh... jum pegi jalan-jalan..hahhaa... 'nite is still yOung' -kate omputih, make merOund la kami kat sQuare one tu... weeee....



bersama Diva Kampus kiteorg..yeehaaaa... kak eby ~


neyL pownn..hehehee ~


ceeewwaahhh... Ex's PKO pown...


adeyhhh... aku nk tak nk kne pakse gak... sape suh pasang lagu Yuna ???



beliau teringin baring kat atas umput 'turf ' tu, mule2 trick amek gamba aku dulu..pastu mintak amik gambar dye plk..ehheeehhee...


adeyhhh...umput ni sgt tajam, hingga mencucuk tuutt.... ^^


agak2 neyl masok contest pakai pic ni leyh menang tak???


tOday no shawls... xsempat nk melilit..kikikikii ~



oOOuhhh... cermin..jgn muncul depan kami....




no camera pliZZZz !!!





pSSSssttt....geng, ak uplod pic2 ni kat sini lar ye sebab pic2 ni berape nak berkualiti kalo letak kat FB... next time lerr kite photoshot baik punya ye... ^^



8 comments:

ween said...

sportingnya tutor siap bole ajak lepaking :D mst muda lg kan.

ishiko said...

huhuhuu.. mama(tutor) kami mmg spoting..kalo blh tiap kali tutorial dye nk uat jamuan makan.... xdew laa..beliau da late 40 gtu..siap bawak husband yg sporting ag.. ^_^

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

boleh knlkan sy ngn tutor awk?haha

ardinihumaira said...

whoaaa bestnyeee! ^__^

hans said...

wah lamanya aku xbuat benda2 nih

WZulhilmi said...

dah lama dah aku tak buat mcm nie dgn kwan2. Rindunya.. Hahaha.. ter emo pulak. :)

Jantan Keparat said...

besh2!

ishiko said...

Xtion.kamen: huhuu..nk suh tutor sy belanje gk la tuu..

dni: dni dpt holiday ag besh kowt..

hans: yer..mende2 cmnih mmg suspend..

Wzulhilmi: hahaa.. buat la reunion..

J.K : ^_^