ThePeeps

Tuesday, June 1, 2010

67. en3 hari ini...









hari ni...
macam hari-hari yang biasa...
tapi, sedikit berlainan... (td kate mcm hari biasa, ni brlainan la plk)
rasa tak sabar-sabar...
macam hari-hari yang biasa...
tapi, sedikit berlainan.. (lg sekali )
sebab da nak balik rumah...


wahhhaaaaa.....
umi, abah, adek-adekKu, nenek-nenekKu, pakcik2 & makcik2 ku, sepupu2 ku, kawan2 ku, pakwe2 ku...(eyh..aku mane ader pakwe, blah rr ko).... nantikan kepulangan Ku... wahai orang kampung sekalian... aku da nak pulang!!!!!!! (tekanan perasaan sedikit disitu ye, harap maklum)


dah berape hari aku start kemas-kemas, bersih-bersih, kire-kire, packing-packing barang kat bilik ni... tak siap-siap jugak... mane nak siapnye barang bertimbun macam da tak nak balik rumah da... almaklum la.. da name pun hari-hari aku abes mase kat sini, mesti la segala mak nenek mende aku bawak dari rumah... haaaiiiisssshhhh....
ni baru first sem digree (tp, da 4sem la aku duk sini), nak tunggu lagi 3tahun mak aihhh... bleh jadi macam senior-senior aku.. bilik tak nampak ghupe dah sebab penoh nga barang... nasib baik jugak la satu bilik tu 2 orang je.. rumate plk memahami.. kikikiki... kami memang sayang menyayangi..kan... rumate kan..


sangat la penat hari ni, mengemas dari pagi sampai petang



ni haa..rumate aku yang sengal, hari giliran beliau plk demam, minggu lepas aku yang demam.. heheee.. harap maklum gamba ni dia mabil ketika beliau maseh sihat wal afiat...



nak jugak masok ~


Tak sabar nye haihhh nak balik rumah.. da lame tak cuti... padahal dua minggu lepas baru jumpa parent aku kat KL.... nasib baik la aku juin family ngan sedara pegi hantar adek aku yg masuk UIA tu.. lepas gak la windu aku... paling-paling aku windu sangat-sangat nih my lil sis.. aryssa !!! tggu kepulangan kakak tersahayam mu ini... mmuahhahaa...


ini la Arissa Hanan yg dimaksudkan...


beliau sungguh cumel kan.. alahai adikku shayam..


nak jugaaakkkk !!!! gamba ni ditangkap mase kat skola umi aku... mase ni mase ni umi aku bawak student tuk latihan bola tampar... huh, adik aku ni melari-larikan diri sampai tak hengat dunia... penat aku nk mngejarnye... ^_^" ~


kenangan manis kami bersama...>_< sekian saja en3 aku untuk hari ini.... ngeee ~





16 comments:

ardinihumaira said...

ololooo sweetnya adik dia ;) hehe... memang rindu sangat kan kat adik bila berjauhan...

pssst... nak balik satu hal..tunggu saat nak balik tu paling sengsara sebab rasa cam meronta2 nak balik. hik3...cemtu la dni dulu masa duk jauh2..

Lace & Satin | Baju Pertunangan

ishiko said...

dni: tengss...dye mmg chomel.. tu rr dni nak2 kite duk klantan nih.. jaaOh pjlnn nye...

Frodo Baggins said...

adik comel.
errr roomate tu pun comel.
ehkekekkekekek



>>___<<

naz said...

adik u comel gila wey

ishiko said...

Frodo: ceyh ko nih...

naz: tgk kakak dya lar... = b

NaniRostam said...

Muka sangat seiras....kalau besar mesti lagi sama.

Aujinz said...

olololo...comeynye dier....♥

errr...yang baby yer..harap maklong..

ishiko said...

auntyNani: tengss visit my beLog.. T_T terharuu...
hahaha.. seiras...laen kowt, dye lbh seiras dgn my second sis..^^

Didi Nadhirah said...

selamat bercuti.....lama gak tak masuk blog ichiko ni...study mana skrg

tasekM said...

kirim salam kat mak yang...

:)

ishiko said...

Aujinz: hehee.. yer.. mmg sedia maklom.. >_<

sis didi: stil study at same place... (ipgm Kampus Tun hussein onn)

tasekM: erkk..

maCy said...

budak tu siriyes sngt cumel! :D

-fickryhisham- said...

Comeyynyer budak-budak kecik dlm gambaq nie..

hahahaa...

ishiko said...

maCy: budak tu adek sy...

fickryhisham : hahaa.. sorg jer la budaknye... pic je byk..

h.a.b.i.b.a.h. said...

like2 pic no.4,5,6n7 of arissa..
u are relly2 cute..
luv u..

candid to arissa:
pssstt3...pasni leh jadi adik ipar akak yea...kuikuikui..

ishiko said...

bizz:mmbuih bie..hu3x.. adek ipo siap..