ThePeeps

Wednesday, June 2, 2010

68. stat dahhhhh....






salam beloger-belogers sekalian... (wahhaa.. budget, macam rr ramai org bace blog aku.. thee..) diharap kalian sihat sejahtera dan hepi-hepi dengan keje yang kalian tengah buat sekarang. tengok, aku da merepek-repek kan..makan kerepek lagi bagus...adeyhh.. Ok berbalik pada pada tajuk en3 hari ni, stat dahhh... korang musykil tak(ehh..betol ke aku eja tu, ke mushkil??ke.. adeyhh cemane nk jadi chegu nh..) Uumm.. ape yang da stat???

Story #1

hehehhee... tade pape ekceli, aku nak bagi tau kat kaw, kaw, kaw sume... (ambui bile stat gune kaw nih?) hehee... besok hari last aku kat Kampus dan besok juga adalah hari kOnvo untuk senior-senior aku.. wahh...beshnye mereka da gred..hu3x wase xsaba plak nak gred... pe yang da statnye.. ialah kemriahan hari konvo sudah terserlah... rase nye dari semalam ag kut.. hehee..
kampus kelihatan semak dengan student-student yang pelbagai ragam, pastu booth(kedai-kedai) gak telah mula menapak kan diri, waaa...celcom strymix pn ada... macam-macam la aku tengok td... hehehee... jualan-jualan yang menrik nafsu untuk menghabiskan duit sudah menjadi kebiasaan.. theee..hehee..
first time ni nak merasa kemeriahan hari konvo.. sblm ni konvo mak&pakcik serta kazen tak dapat aku nak juin..maklum la zaman sekolah xleh nak tinggal..huhuu...





sonoknye dyeorang nak konvo...




Story #2


Haa.. ni satu lagi mende yang da stat... huhuu.. sesi meng'packing barang-barang suda bermula... yeeehhaa...wasenye semalam aku da citer pasal kemas-kemas barang nih, almaklum la sebab memang banyak, so kene la kemas awal-awal untuk disumbat ke bawah katil.. nak-nak barang yang alah tu..hehhee. (shhhh...jgn bg tau kat org pasal sumbat bawah katil ni, nanti kantoi~). untuk pengetahuan korang, kami memang kena kosongkan bilik setiap sem, sebab nak bg student KDC (kusus dlm cuti, chegu-chegu yang nak sambung blaja) tinggal kat ostel kiteorg... ko ni la keje kiteorg every sem... kemas barang, kosong bilik, pastu kuar kan balik.. sehingga la abes study... haiissshhh.... memang naye kalo tiba-tiba kena tukar bilik.. zaman-zaman foundation dulu, selalu kena tukar bilik memang naye nak mengangkotnye... (-.-")





Haaa... nengOk, ex's PKO aku da kuarkn notis masok barang kat store (a.k.a bilik beliau) daa... lebih mudah ye... sem ni, store sebelah bilik aku je, boleh seret je barang-barang... tepuk-tepuk untuk mimi ~


haa... tengOk gembira tak kami... kate seronok nak balik. harap maklum tu mimie yg kat depan sekali.. beliau memang macam tu... hehehee... chill yer yunk ~


Haaaa.. tgk arysa pn seghonok tu nk tggu kakak dye balik haa... (ye..ye..Oo.. jee..dahal dye pn da tak ingat aku, mne xnye balik 2,3 kali je setauh.. lbh skit pn 4kali..haiissshh...) makluman, yg over excited sblh tu abang dye a.k.a adek aku...


aku? ape ag tak sabar-sabar la.... (nak enteprem gak.. wekk ~)


akhir sekali aku nak wish sselamat berKonvo yer buat para senior dan semoga dapat jadi chegu yang baik & owesome ~ kawan-kawan lak, selamat bercuti semua !!!!!! (excited noo.. orang len da lame cuti... eyh, biaa rr.. )



pSsssttt.... tiap kali akhir sem perasaan yang same jew, tak sab-saba nak balik. time buka sem tak pulak macam nih.. hampeh! menyampah aku....

9 comments:

nEa FleriDa said...

sgt xsbr nk blik!! waaa

ardinihumaira said...

comeynye dia lukis selipar tu hehe

Welcome to MyBlog ;)

MISH LOLIPOP said...

best yer konvo..xsbar tggl lg sthun lg..hoho..eh slmat brcuti..heeeeee

ishiko said...

nel: yer yunk! same2 kite fly karang.. uaahh.. fly tu..

dni: beliau mmemang kretip.. >_<

mishLoLipop: tu la psl, sy lagi 3thn, lambtnyer meyh.. OOoo..taun dpn eyh??lg rr xsba kn..

Ku Tak Sempurna said...

cuti tak besh.. tak besh..


.
.


apa kata tunggu je kat situ samapai bukak sem.. biar org lain je cuti


hahaha

amalina wahida said...

amal like this post.

ishiko said...

kuXsmpurna: ader kew... xmo!! xmo!!
xsaba nk blk da nih..

amal: tengss dear.. i looiikee u.. miyaahahahaa..

WZulhilmi said...

Kesian ko ye. Baru nak packing barang balik. Takpe2 enjoy ur holiday!!! Weeeee :)

ishiko said...

Wzul: ye larr..hu3x..tengss