ThePeeps

Thursday, June 3, 2010

69. Hari-hari





Hari ni boleh tahan meriahnye konvo kat kampus aku
Tahniah buat semua senior KPLI yang gred dengan jayanya.. (kalo xjaya mane ader reporter2 dan camramen interview dyeorg ) wahhaa.. canggeyh..ni mesty best student la bro tu.. ohhOoo.. lagi satu jubah konvo dyeorg sangat-sangat cantik ok!!! waa... tak sabar rasenye nak konvo.. pastu best je aku tengok family-family yang datang.. mesti dyeorang bangga kan...


booth-booth(gerai2) pown sangat-sangat menarik... huhuu.. siap ader cafe/ kedai makan kecik ag, tp aku tak pegi makan la..nengOk membe je duk melepak kat situ... yang paling aju suke booth yang jual bungaaaa ~ wahhaaa... besh nyer bunga-bunga tu ak tengOk, ader tu siap letak soft toy cam teady bear gtu... (asal jakun ngat??macam la tak pernah tengok..) ^_^



ihsan en.google, tak sempat aku nak snap2 pic td.. ^_^


okeyh.. sampai sini saje en3 aku hari nih...
kejap lagi da nak fly.. (fly kunun..)
wahhaa... pagi besok da sampai kat rumah, sangat seronok dan dua ronok ~
pasni da balik rumah, tak sure la... rasenye stat balik rr blog aku dengan sarang labah-labah.. taksempat nak usik usik.. huhuhuu...


pSSsssttt... bz la sangat kononye.. da balik rumah kan..

9 comments:

jane said...

waaaaaaaaaaa

ni bakal guru gak la ek??
gdluck~

weeeeee

>___<

naz said...

tahniahh:)
tak semua orang mmpu berjaya. tapi u sdah pun

fiD said...

suke betol cokgu ni...

cik dandelion said...

ira, ade satu bunga tu set dgn katak ! comeyy !

embun d tengah malam said...

gud luck..take care

h.a.b.i.b.a.h. said...

slmat bercuti..(jles ak ko dah cuti)kuang3x..haha
jgn lpe colling2x ak ea...~weee

The Hetzel said...

congrats ehh!besnya grad!

ishiko said...

* ayyOookkk sume... aku blom gred lg meyh... lagi 3thn mau abis digree...
huhuhuu..... ini sume my senior meyh.. huhuhuu... tumpang hepy saje..

deqna: iyew tau2x... adek katak ijau soft tOy ito sgt cumeyl ok!

bizz: ok bizz..

Cik Akma said...

wahh bestnyee konvoooo :D