ThePeeps

Tuesday, July 27, 2010

80. Spent time together...




"Nadzirah Aziz, enjoying life wit my classmate~" - hahahaa.. tu lar status aku kat fb sekarang.. boleh lar.. boleh kata weoll really get along, tp still yang tak tu biasa lar... So exhausted sekarang, event petang kekadang tak dek kelas. Tapi jadual kelas kiteorang boleh tahan la pack nye ...


Sekarang hampir tiap hari kiteorang buat latihan untuk persembahan pada "Malam Aspirasi" plus, "Karnival Seni" tu pun kelas kteorg ader tugas gak... wallaaweyhh.. bizinyer.. umm..xsure yg tahon ni, boys kelas aku neh juin ke tak 'Battle of the Band'.. umm.. yang last yer boleeh tahan ler deyoll.. Haa.. cube korang nengok berape banyak program yang akan dibuat kat Kampus aku ni sebelum bulan puasa nih... mau tak bizi weyh.. belom masok bab assignment ag... Tapi... tapi.... tapi yer kawan-kawan.. yang aku tak puas aty neh ELAON kiteorang tak masok lagi neh.... tapi insyaallah la hujung minggu nih.. pakat-pakat doa & semayang hajat ya... hehhee..



apeee..yg penting??? kerjaaasama ~(wehhee..ni tyme kls tech.pertanian)

lam hutan pn sempay ag duk gedik eyh.. hahaha.. nanti next time aku story kisah kat lam hutan neh


hauw... hani tga try gitar ekwan..grengg....grengg..

neyl anakku yg manjeww...hehee..

practice almost every day

setting mesty baek punya

first grup setat!!!

second pulak

third nih my grup.. lalalalaa..

Last grup.. pahlawan, mantap ~

alamak.. lupe skrip lak..hehee..

hookeyy... last pic, tamat citer siang tadi.. hahhahaa...





*PppppSssstt... selamat berbuka yer kepada sesiapa yang berpuasa tadi... ouhh.. hari ni, hari yang penat dan lapar yang luar biasa.. (perhatian, skrg ialah pukul 1.43 a.m..so citer ni pasal siang tadi or semalam... ngeee ..



5 comments:

nEa FleriDa said...

ouhh bondaa :P

ishiko said...

nel: dengar ya..anaknda..

Candy Dandy said...

wahhh mcm best la :DDD

ishiko said...

CandyDandy: besh..p penat meyh, tiap2 hr kowt ~

Liena Razali said...

wahhh..korang msuk ke mlm aspirasi pelajar tu??nk tgk niii...heee