ThePeeps

Thursday, July 29, 2010

81. Selamat pagi ~



Salam blogger, dan selamat pagi.... Hello Sunshine & Happy Thursday everyone!!!! (tibe-tibe plk hapy thursday..) Hahahhaa.. pagi nih mood baek punya... sebab semalam penat punye pasal, balik latihan untuk persembahan kiteorang (rujuk sini ye), sambung buat presentation ngan grup kat bilik pulak.. tak sempat nak iron baju untuk kelas pulak... ape lagi, bagun awal la pagi ni, da siap-siap.. tak dek kelas pulak.. haaaiisshh.. aku da fresh3x semangat nak gi kelas, takdek pulak.. orang lain da sambung tida da.. p aku rase malas da nak tido.. hummm..per ag, jogim-jigim la kat blog neh.. hehehee....


view sunshine depan rumah...


ouh..bunga rumput kat depan rumah... haww, i miss home ~



*pSssttt... lambatnye nak balik..... rindu udara pagi kat rumah.. segar!!!!(cehh..padahal asyik bangun lewat jep) depan rumah ade sawah padi ~

9 comments:

me suya said...

mak aihhh awal dah melepak kat blog.. anyway hepi2 k..suya pun nk pegi kelas daa

Saleh Hamdi said...

uhhh..jeles btul..
lawa ar view dpn umah..
best2..
huhuu

ardinihumaira said...

bunga tu! dni suka main masak2 dulu dengan bunga tu hehehe... kalo dia kering, leh tipu bunga dia cam dalam cite doremon ;)

hans said...

rumah ko dkt mana?

P/S : Dulu Bencinya! Sekarang Sukanya!>

ishiko said...

suya: camni la kalo da xdek keje.. hehee...

SalehHamdi: hahaha..view dpn umh sy mmg besh!!!- sile jeles yer..

dni: hahaa..yer ke.. syg la nk uat maen msk2.. petik2 pastu letak lam pasu laa..comey je..

hans: kat Kelantan haa..

naz said...

nice pic :) ofcos nice home

nas said...

ko ker yang snap pics tue..
cantik jerk..
xmacam ko yang amek gamba..
ehehe

ketingting said...

depan ghumah ade sawah padi ek? kang balik ghumah, jangan ar joging joging depan belog.... hehehe!

ghajin ghajin nangkap belut kat batas sawah tu k.. :):)
kikiki

ishiko said...

naz: haha.. op cos..

nas: yer..captured n edited by myself.. nape? burok sgt ke gmba yg laen..

ketingting: ahaha..blk ghumh jogim dpn ghumh larr.. erkkk..say nO o belut..xpnh hehh..