ThePeeps

Friday, July 30, 2010

82. bersiaran di waktu pagi




Assalamualaikum... selamat pagi Malaysia(bajet satu mesia la bce blog ko), ohhoo.. hari ini sekali lagi aku bersiaran diwaktu pagi.... kerana hari ini juga tiada kelas ~ (situasi: berbungkus dalam komfoter, sebab pagi-pagi da mndi walopun ujan lebat). aip, semalam pun takdek kelas hari ni pun takdek kelas yeh?? takde lahh.. semalam kelas aku setat pukul 11 rupenye..and than sambung, pack sampai petang. wallaweyh.. malam sambung praktus pementasan untuk hari 'Malam Aspirasi Pelajar' (seperti yang aku cerita pada en3 yang lepas..). Penat kowt tido awal pulak semalam..


Hookeyyss.. walopun duk berbungkus plus rase mengantuk lagi, aku still nk pegi menjelajah belog-belog mereka yang selalo singgah kat sini dan selalo rajin hapdate neh.. huhuu.. jum kite TERJAH!!!! (cakap, smbil gaya Nas Ahmad lam Melodi).

Ouh, tak lupe yer... Salam pagi Jumaat... kaum hawa jangan lupa pakai baju kurung hari ni yaa.. bukan ape, ambil berkat hari jumaat.. kuku yang da macam wolfrine tu pown da bole dipotong.. (hahahaa..ape aku merepak neh..)



okeys, kiteorg mmg hari-hari pakai baju kurung g kelas kalo takder aktiviti luar kelas.. (my.gurlfren-5starz)

ni ekceli baju batik kelas aku.. huhuu..sampai sekarang aku di panggil tokey batik sebab aku yang jual kain batik neh... adeyhhh (-,-")


uhh.. saya mau tempet jugak muke beliauw, supaya beliau rajin baca belog saye.. (saye la pulak~)- mintak ampun neyl


kate brader fotogfr dekat fb saya- "wahhh... boleh jadi model gaya neh...." (hakk..sila muntah jer..)



*asyik takdek kelas memang seronok.. yang tak seronoknye nak kena ganti bulan pose nanti. huuiiii ..

10 comments:

nEa FleriDa said...

terasa comel sy disitu,.. heeee :p

jane said...

knapa kna pakai baju batik sama g kelas???

>.<

ishiko said...

nel: yekk..yekk la qmu neh..hahhaa~

jane: xder laa...bju batek tu kteorg pkai time ader function yg pntg2x jer.. btw, chekgu kne pkai bju batek hr khamis yer..huhuu..

~cik tiram~ said...

toke batik! nak beli baju batik tuh! heee...:D

ishiko said...

cikTiram: haaaiishhh...soram lagik!!

hans said...

dah macam team boria dah
hahahaha

P/S : Mari Makan Buah Tomato!

ishiko said...

hans: hahaa.... ala2x boria nh da kebiasaan da kt kampus neh.. stu kls nak same jep..

hiro said...

cntiknyee..hee.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

semuanya canti cantik

izyan said...

shawl same laaa!!!!!!!!!!!!