ThePeeps

Wednesday, July 21, 2010

77.First time kowt...




Assalamualaikum...
hye...hye.. hye.. sume...

hari ni aku nak bagi tau kenape aku hapdate belog.. theehehehee... sebab tibe-tibe rase nak juin contest!!! sepanjang aku berblogger neh, ta penah pun aku juin mane-mane contest. hehehee.. laen la nel, dye ratu contest dan selalu menang. Paling koman pun dapat saguhati.jangan marah nel~ ekceli ramai jer membe-membe belog penah invite juin contest sebelom ni.. tapi, maap yer kawan-kawan.. sebab aku ta penah juin.. belom sampai seru agaknye.. (hahaha...banyak la ko punye seru~)
Okeys tanpa melengahkan mase lagi kite teruskan kepada tujuan utama en3 neh yer kawan-kawan..




Firstly aku nak ucap riban-riban tenkyu kat brader caer nih yg sudi invite aku tuk juin contest dye nih.. Contest nih diberi nama 'Contest Aku & Ray Bon!!!!" keyh, sape2 nak juin contest nih kelik jer yer...




Hahahaa... tadaaa... aku mempertaruhkan gamba yang poyo ini yer kawan-kawan... gamba ni di snap time aku tengah poyo-poyo di atas bas on da way to KL..hehee.. *sile tutup mate kalian yer kalo menyampah..lallalaa...
Errkk... tajuk contest aku & ray bon, tp mane ray bon aku?? hehehe.. ekceli, takper kalo korang tak der ray bon pun. brader caer cakap boleh jer juin contest nih, tp dengan glasses yang stylo la.. hahaaa.... kalo aku menang contest nih pun besh, sebab ni first time aku juin contest, huhuhuu.. (ayat bodek saje...haaiiishh..) okeh, ape hal korang refer kat belog brader caer ni yer.. hehehee...
Sekian untuk en3 malam ini..

*ohh..terlupe pulak.. aku kene tag 2orang membe untuk juin contest nih.. hahhaa tingin nak tengok dyeorg pakai ray bon nh.. eh, korang yang laen pun jangan lupe juin yer.. contest ni tamat pade 1 September 2010.

1.) WZulhilmi
2.) naz



pSssSsstt.... brader caer bagi lar sy menang, sebab ni first time sy juin contest ni.. hebat betol brader caer dapat menarik minat saya tuk juin contest neh...

8 comments:

WZulhilmi said...

Thanks sbb tag.. T T. nanti klu ada pic yg sesuai aky try masuk.. tapi klu tak de.. Uwaaaa

Mana nak cari spek mata yg glamer2 nih.. hahaha.. =P

ishiko said...

Wzul: pat2x auww.. t da tamat, rugi rr..hehehe... pinjam kt kedai pun bole..hehee..

mohd sasuke said...

salam..caer da update peserta...trimas ye sudi join contest caer...wish u best of luck...

naz said...

adoi kena i haha. i try join it :)

ishiko said...

mohdSasuke: thaxs yer ~

naz: yaa... u kne juin naz..hahaa..

ardinihumaira said...

cool! gudlak tau ;)

si karut said...

nak jugak nak jugak nak jugak masuk!

ishiko said...

dni: mekaseyh.. dni pun juin rr...

sikarut: haahaa..sile2x ~