ThePeeps

Saturday, August 7, 2010

85. yaa... will i get dat Giveaway ???


Salam semua.. dan hepy sabtuday (hahaha,, ade eh???)
Hoooo...hari ni sangat sangat la sejuk!!! bagun pagi hujan lebat yang amat. Hari ni jugak aku ader test untuk kuiz PNB(perbadanan Nasional Berhad).. ekceli mende ni takde dalam silibus pun.. tapi, student yang dipakse pegi seminar hari tu kena la juin..(haaa...dipakse, konon nye kelas yg bernasib baik laa...) test ni ekceli nak pilih student untuk wakil setiap ipg ke kuiz PNB antara ipg kat KL nanti... tiket flight & hotel sume ditanggung.. da winner will get RM8,000(haa... lumayan tak) tapi.. tapi... ade tapi yer.. rm5,000 kampus yang dapat, student just dpt rm1,500 pastu kena bagi dua sebab setiap ipg wakilnye 2 org.. haa...sengal jer.. malas den.. dan test tadi bleh tahan susah sebab aku tak setadi pown....


Okeyh berbalik kepada tajok en3 neh!!! (selalu laghoooo... merepek jep lebih..) hari ni aku di tag oleh kak.za untuk juin Giveaway.. ekceli dni yang buat Giveaway ni..

Hohohoo... ekceli da tengok kat en3 dni pasal giveaway neh.. tapi cam segan larr nak juin.. sebab ta penah juin kontest or give away yang dni buat... hurmm.. tapi hari tetibe kak.za mesej inbox fb aku suh juin giveaway neh.. soo.. ni rr rasenye nak stat juin giveaway or kontest yang dni buat. insyallah pasni kalo rajin, aku akn juin ag..hehehee.. aku caye dni ni memang ta penah menghampakan membe-membe yang juin kontest or Giveaway dye.. sebab, neyl selalo juin kontest or Giveaway dari dni, dan mesti dye akan dapat sumthing.. hehehe... So, dni!!! saye pun nak jugak... huhuhuu...



sekarang aku nak tag membe-membe laen juin Giveaway nih... even aku ta sure dyeorg da juin ke blom.. ta kire, nak tag jugak!!!!

1. Hans (hahaa..beliau rajin berbelogger.. so, jgn lupe juin!!)
2. Mekk
3. Hafsah

yaa.. harap-harap korang sudi-sudi juin Giveaway nih ya... huhuu.. sambil-sambil excercise jari-jemari ye..... untung-untung dapat gak adiah..
So, kalo korang-korang yang jenguk belog aku nih rajin nak juin, sile-sile la yer... ader rezeki insyallah dapat.. Dni 4th Giveaway


pSSsstt.. hopefully aku pun dapat laa.. sebab ni first time gak aku juin Giveaway camni.. kire semangat la nk juin lagi next time ye.. dni yer..yer.. *wink..wink..

14 comments:

fmunyraz said...

miahahaha..
join gak akhirnya. bagos! :)
dpat hadiah bg akak ek :P

ishiko said...

ahahha.. mekaseyh.. nnty akk pn same ek..ngee ~

ardinihumaira said...

dear!
thanks kerana sudi join ya.. nasib baik sempat lagi. hehe. besok tamat tau...
Goodluck! doa2kan semoga bertuah tau mana tahu leh dapat perfume tu ^__^

ishiko said...

dni: tu laa..hehee..thaxs dni..

me suya said...

hehehe nk juin gak~

naz said...

caiyooks

ishiko said...

suya: juin...jgb tak juin...

naz: mekaseyh!!!

Tomato Gurl's Life said...

cik tom xjoin..tp nak wish good luck!!

Anne Boleyn said...

salam..

hehe anne boleyn semalam join GA dini yang 3 jam je tu. terus dapat. alhamdulillah. tp yg kali ni tak dpt nak join. good luck yerr :)

btw, thanx sebab datang belog hana tinggal komen. keep in touch yaaa. :)

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

~cik tiram~ said...

gud luck! haha..:D

ishiko said...

cikTom: nape xjuin..huhuu,, hr ni last dye kul 1 td..huhuu..btw thaxs..

anne: yahhh.. xpe laa.. next time u juin plk.. no biggies.. owys follow ur story dear..

cikTiram: thaxs !!! ~

ketingting said...

eh, eh. macam nak join je. boley ke? hehe! ishiko dear, good luck ea. dapat hadiah bes woah! amin. amin. hehe

ishiko said...

ketingting: ouh, giveaway ni da tamat hari ni... sory.. okeyh thaxs babe~

Tomato Gurl's Life said...

malas nak wat entri kot...nati time rajin smua contest n GA cik tom join..hehe...ooh "hans" yg ish tag ni ker??nati cik tom terjah blog dia...eheh..