ThePeeps

Monday, August 9, 2010

86. KE- 100 !!!!


Salam sejahtera dan selamat petang semua... ouh, happy monday yer.. Okeh!!! hari tanak merepek, merapu, kerepek, dan ikan kerapu yer... so, straight to da point!!

Yaaaa!!!! kalo anda sekalian perasan tajok en3 aku hari ni ialah ke seratus(100)!!! yaa.. apakah yang keseratus...??? hari ni aku ingin mengumumkan rakan blogger or follower aku yang ke-100. (hahaaa... bising la kauw!!! orang laen da beribu follower tadek heboh-heboh pown!! umm.. lantak le..aku punye belog kan, sile jangan marah yer..ta baek untuk kesihatan) Tahniah kepada beliau... Terima kasih juga buat mereka yang sudi follow dan bace belog aku, yang follow saje tp tak bace, yang bace tp tak follow, silent reader(bajet ade silent reader rr..) sume lah.. even yang sudi jenguk sekali sekale pun ok. huhuhuu... time kasyeh yer ~


haa..macam biasa buka dashboard hari ni.. pastu terperasan something..


huhuu.. rupenyer follower aku da mencapai angka ke-100!!


bukak page belog pulak tengok yer.. (errkk..abaikan gamba beliau yg bermuka moyok itu)


haa... tu dya.. follower yang bertuah ke-100


Kenape kau cakap dia bertuah??? Jeng..jeng.. sebab aku nak bagi present kat follower yang bertuah ni... sebagai tanda time kaseh... (ehh..yg len jangan terasa pulak yer.. takan aku na bagi kat setiap orang pulak.. myb next time rr yee..)


haa.. ni banner belog beliau


Hehehe... beliau yang bertuah ni name nye Eira (hahaa.. da la name same nga aku) erkk.. ekceli aku ta ingat la aku penah singgah belog beliau ker tak.. tapi cantek rr belog dye.. kalo korang nak tengok sile singgah ke Bicara Hati Eira yer... ummm.. yang aku perasan kat belog beliau ni... beliau suke juin kontest dan selalu dapat award kowt.. hahaaa.. rajin betol beliau.. mane taknye.. tengok ler belog beliau yang chantek tu..huhuu.. i looiikkee... aku harap Eira sudi add aku kat fb yer.. sebab aku nak detail pasal dye sebelum bagi speacial present neh.. btw thaxs dear sebab sudi singgah belog cipOwt neh...huhuhuu...


*pssttt... mud tenga baek.. hahaa.. ekceli salah satu hobi aku iyelah bagi present kat membe..hahahaaa... (tak leyh blah)

16 comments:

fmunyraz said...

waahhh,,
jelesnya.

k.za tak sampai 50 pun lg.
tahniah ek :)

~cik tiram~ said...

nak hadiah jugak! haha...:D

MOFASAD said...

wah!!! semoga sukses!!


>>________<<

ishiko said...

k.za: huhuu..time kaseh.. alaa..org laen da ribu-riban la.. p xkesah la.. xsangke der ugak org na follow..

cik.tiram: huhuu..nanti2 yer.. ira uat kontest ke giveaway ker...

mofasad: thaxs weyh!!!huhuu..

Hamzah Ian said...

ala.. nape tak bagi kat follower no1???

Frodo Baggins said...

hadiah tuk wa xder?
wa pown follower jugerk
ehkekekkeke


>>___<<

ishiko said...

hamzahIan: haaa...sape follower no.1 tu???

frodo: adeyhhh... sume da mintak adiah neh..hehehe..

nEa FleriDa said...

saya pon nak jugak!!!

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

hehe..
thank you...=)
eira dah add fb..

terharunye..

ketingting said...

wo0ah! tak aci. tak aci. jeles nih. nak adiah gak woah! ehehe. muke tak malu en. :)
btw congrtzs ea ^_^

Robot Baik said...

kalau follower 100 pastu entri pun dah cecah seratus jugak lagi menarik kan. hehe.

hentakbelipat said...

kalau follower yang ke 101 xd dpt special ke..aku nk jadi ni

Tomato Gurl's Life said...

wow jeles2...
cik tom br prasan slama ni duk sembang2 best2 xfollow u lg dear...hehe..
just follow u no 102..kuang3..

ishiko said...

nea: huh, qmo tu tiap2x taOn saya bagi !!!


eira: yaa..thaxs dear.. ouh, terharu -maruu yer ~


ketingting: huhuu..thaxs.. nanti ira buat kontest ke giveaway ke..jgn lupe juin laa...huhuu..


robotbaik: huhuu..thaxs.. qamu peka yer... selom ni da ader tnye nape tajok en3 ade num..huhuu.. tu la.. hajatnye camtu la.. tapi ta kesampaian..


hentakberliapat: hahhaa... tadek2x..tadek2x... tggu yg ke-200 pulak...ngee..


cikTom: ahaha.. tu la kekdg... kite sonok bace belog org tapi upenye lupe na follow.. huhuhuu.. cikTom rugi...hehhee...kalo ta mesty da dpt an.. >__<

Tomato Gurl's Life said...

takpe2 tak rugi...cik tom leh kenal ira lagik...hehe...

p/s: ira...cik tom ade bg award..amik ye..tQ

ishiko said...

ciktom: uh, yee... time kaseh..