ThePeeps

Wednesday, August 11, 2010

87. Salam Ramadhan Almubarak


Assalamualaikum w.b.t..

salam ramadhan buat teman-teman blogger sekalian, owrait!!! hapdate untuk hari ini adalah kerana saya ingin mengucapkan selamat berpuasa buat teman-teman sekalian.. (jangan nak buat-buat ta ingat ye... esok(hari ni) da setat pose..)
Huhuhuu.. hari ni aku bersiaran diawal pagi (jam lappy mnunjukkan pukul4.30pg yaa..) hahaa.. bukan baru bangun, tapi saya masih belom tido... jadi justeru itu saya menruskan niat untuk membuka mata sehingga waktu bersahur... (hahaha.. poyo je ta tido!! naseb baek esok cuti !!) buat pengetahuan anda semua , warga negeri Johor akan bercuti esok bersempena awal Ramadan.. seperti biasa la ya...
Haaa... lagi satu beria menggembirakan student pismp kampus saye, ELAON DA MASOK HARI NIH WEYH!!!! ahahhaa... raserasenye da habes separuh da kowt budak-budak nih... macam-macam.. haaaisshhh...





"Saban tahun ramadhan bertandang dan pergi, mengetuk pintu hati, masuk tanpa disedari oleh hamba yang lupa diri, berakhirnya ia menjadi tangis buat si pengejar ukhrawi, kerana belum pasti, masihkah bernafas utk bertemunya lagi...."
-Ahlan wasahlan ya ramadhan..

Selamat Berpuasa semua!!! ^_^




*psstt... mud hepy.. balik sopim..ngaaa.. ta saba nk g kL ~

18 comments:

Q said...

Selamat menyambut bulan ramadan al mubarak ini. tanamkan azam hindarkan kemungkaran dalam hati. moga dipermudahkan oleh Allah dalam segala urusan.

Tomato Gurl's Life said...

selamat berpuasa...semoga ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan..amin :)

ardinihumaira said...

selamat berpuasa dan menjalani ibadah di bulan ramadhan yang penuh keberkatan. semoga segala amalan kita diredhai dan diberkati Allah, amin...

;)

The Hetzel said...

alooo.slamat berpuasa ira!! jgn puase seteng2 yekk. ^__^

ishiko said...

Q: yee... selamat brpuasa..

cikTom: amin.. hik3x,, ciktom kena posa penoh ye..

dni: amin..dni..huk33x.. ta saba mau balik klate..

theHetzel: hyee...hye.. yup, insyaallah.. qmu juga..

Ku Tak Sempurna said...

salam ramadhan...

.
.

beria2 je ni.. posa ke dak hari ni :P

ooppsss... sori.. nak raya mestila pose penuh kaaaan :P
maaf zahir batin..

Aretikz said...

Selamat menghadapi bulan ramadhan dengan jayanya :)

me suya said...

ehem2 poser ke tak ni?? selamat menyambut ramadan ira

hans said...

selamat berpuasa, selamat berbuka, selamat bertarawih dan selamat bersahur

P/S : Kalau Hari - Hari Macam Nih Mak Dengan Abah Tak Payah Dok Risau Dah!

ishiko said...

kuTaksempurna: hahaa.. beria2 ke?? myb trlebih sonok kut.. da lame tak pose awal ramadhan.. biasela kite pmpn, insyallah kalo blh pose penoh...


Aretikz: yer... qmu jua.. slm ramadan..


suya: ehemm..ehemm.. gak lar.. huhuu.. puasa la suya!!! suya pose tak..


hans: yer hans... selamat semuanye...

Robot Baik said...

elaun dah masuk. sila belanja.

ketingting said...

apa cita puasa semalam? ada okay? ehehe~ selamat bersahur ishiko. bangun. bangun. sahur cepat. ehehe

ishiko said...

RobotBaik: belanje?? erkk.. alamak..heee...


ketingting: puasa baek punya!! sebab kat sini cuty..huhuu.. ouh...awalnye bgun sahur...gud3x~

Chybee said...

selamat berpuasa to u!! :)

CrewFathi said...

Selamat berpuasa!! =)

Urmph!
korang sila follow blog movie ini jap.. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar dah.. =) ]

ishiko said...

thaxs ~

hans said...

puasa kasi penuh yoo tahun nih

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

ishiko said...

hans: insyallah.. kami perempuan.. syukur kalo dpt posa pnoh.. huhuhuu..