ThePeeps

Friday, September 24, 2010

95. ada yang suka.. ada yang tak suka....


tepat kul11 malam baru sampai bilik hostel. Nasib baik en.Syukor hantar kami balik hostel dengan naza ria dia tu.. huhuu... ta payah kami penat jalan dari gate sampai ke hostel.. Oh, demm!! sudah berkuat kuasa peraturan baru kat kampus ni 'teksi tidak dibenarkan masuk ke dlm kawasan kampus'. cemane tu??? haaisshh.. kesian la utk student yang tadek kenderaan... ini ta adil !!!! kecuali kalo time balik kampung atau bawak/shopping banyak barang. hehehee.. (len kali keluar kena shopping banyak-banyak lar...

Ohh.. lupa nak bagi tau.. malam ni atopun tadi saya dan kelasmate pegi open house lecture kami kat Bukit Perdana tu... pastu ada marhaban.. Kata pn.Norazmah(wife en.syukor/lectre kami sem ni) kat johor memang kuat marhaban, means aktif la... Ohh.. tu laa kat sini beraya samapai sebulan.. kalo saya kat kelantan, marhaban ni time majlis-majlis tertentu jep. takde la sampai pergi rumah ke rumah macam ni.. hehee.. first time saya tengok nih..

    
Aahhh.. tanak citer panjang-panjang lagi, en3 malam ni just nak luahkan rasa kat belog jep... maap ye korang kena bace cerita saya yang entah apa-apa nih.. (ohh, ini belog saya...)
  Hari ni takde kelas, so saya, aida dan wafi ke Air Hitam tadi. Wafi drive ke sana, (so..saya keluar tadi ta payah jalan jauh ke gate, suke!! suke!!) sebab nak cari bahan projek untuk main course kami sem nih... huuhh... memang penat....


kami beli water fountain ni...untuk projek landskap sem ni... (lbh kurang la...mls nk blutut gamba), time kasih en.google)



big brown bear 4 pija befday..


soft toy elmo for me.. uhh.. akhirnya dapat pengganti yang ilang tu..




Ye.. sebenarnya saya nak cerita masa perjalanan kesana.. (cepat cerita!!! nanti melencong jauh pulak saya membebel..) untuk sampai ke Air Hitam tu, kena lalu parit raja. sampai parit raja nampak UTHM.. perasaan yang seronok-seronok tetiba berukar jadi... urgghhh... suck!!! mata tiba-tiba rasa da nak berair.... (uhh.. uhh.. ta suke!!! tak mau ingat beliau yang berada di situ) da lupe kisah itu, tapi kalo nampak je uthm atau mende yang berkaitan dengan beliau terus jadi down. ta suke... ta suke... dah, full stop!! 
Sekian, en3 untuk hari ni....



*psSssstt.... besok la cerita pasal open house tadi...xpun pasal sopim kat Air Hitam tu pun kalo ingat.. selalunye.. theehehehe..



9 comments:

Anna Boleyn said...

huhu..kuat kan semangat yer ishiko. smile...and be happy kay? :)

ishiko said...

anna boleyn: yupp.. im a stong gurl..huhuhuu.. thaxs~

ishiko said...

anna boleyn: yupp.. im a stong gurl..huhuhuu.. thaxs~

Bert said...

g openhouse ada tapau2 utk aku x??haha

naz said...

macam tempat puaka hahaha

me suya said...

dear ira ishiko;

i know u r strong girl + clever + good enuff for taking care ur heart n feeling.. so, dun remember him hokew.. coz,lagi sweet lau kamu remember kawan2 kamu yg ramai nu dear :)...chaiyokk

ishiko said...

bert: ko nih.. g open house da lamkn free.. nak tapau3 plk.huhuu..

ishiko said...

naz: tempat apa yang puaka tu???

ishiko said...

suya: yaaa... thaxs suya.. strong la sgt.. hahahaxx...