ThePeeps

Thursday, October 7, 2010

100. ehh... baru en3 ke-100???

Salam blogger semuaa...

yupp!!!! hari ni bersempena dengan hari khamis(xdek kena mengena), hari ni xdek klas, esaiment da habes dan jugak.. ehh... ehh.. ni en3 saya yang ke-1000??? eh..eh..eh.. ke-100 la... theehehehe.. saya akan jawab tag daripada suya ye...

Mula-mula saya nak bagi tau tag ni name dye "5wives 1husband", atopun dalam bahasa melayu dya 5bini satu laki.. ape tu??? hahhaa.. bersamaan dengan, 5 bini---> who, where, when, why and which... 1 laki tu---> HOw...

Bini petama, Who are u??



Well my name is ira nadzirah bt ab. aziz.. i was born on blaa..balaa..blaaa.. blaaaa.... (tadek org nk tau pon..hahha..). Saya seorang perempuan, student(teacher to be), bff, anak, kakak, sepupu, kakak sepupu, anak saudara, cucu, dan org tersyg kpd org yg saya syg... acecececeeee..... ok x?


Bini kedua, Where r u now??





 HOoo... i'm currently at IPGM Kampus TUN Hussein Onn, batu pahat joho... lagik 3year kat sini baru gred meyh.. lama tuu... (hoohoo.. tp jwpn lbh tepat, saya kat bilik membe skrg, sbb berodband saya laju jep kat bilik dya... hee..)


Bini ketiga, When will u return???

  Uumm.. return where?? rumah la kowt.. Ooohh.. how i miss my hometOwn.... tunggu cuti la alamat nye.. tak pun insyallah raya haji nih.. nak balik!!!!

omm...suweet omm...


Bini keempat, Why u said so???

  Mane taknye weyh.. op cos i wanna met my pamily... huhukhukhukk.. ekceli raya haji nih my parent tadek.. beliau-beliau berada di Mekah, alhamdulillah dapat buat haji tahun nih... kena balik gak, my siblings raya cemana kan... humm..hum.. pesst time nih..



Bini kelima, Which colour describe u most???

  Hambek kauw.. soklan mem'fenimkan kepala neh... hehe... ok, saya try jawap ye.. ekceli sya penah citer pasl ni kat en3 lepas.. umm.. kalo mengikut firasat sekarang la kaler yg menarik pandangan mata saya adalah pepel... memangg saya suka pepel amende je... Tapi....tapi.. kawan-kawan, adek saya la terutama sekali heran kalo saya cakap minat kaler pepel.. ok la, fine la saya minat pepel kan.. tapi... (tapi lagi...) tapi la kan.. kebanyakan stuff saya kaler hijau!!!!
jadi saya jawap hijau la ye.. hehe.. (SAYA SYG ALAM SETIKAR..theehehheee..)




epp..sat...sat... ekceli saye kalerfull laa....






Laki pertama, How was ur first crush??


culik dr en.google ~

HAHAHAA.... sekali dapat soklan cepu mas neh.... Uumm.. umm... um... cemane erkk?? alaa.... crush tu bila- bila pun bleh jadik kan... tgk awal ashaari ke... tgk Lee dong gun ke... tgk Orlando bloom ke.. tgk Arashi ke... (woooiihh.. mengarut dah... org tanye first crush!!!) ahhaa.. ye lah.. yelah.. okey citer lame kan.. huhuhuu.. ape-ape hal, saya still lagi berkawan dengan orang tu..huhuhuu..


ok!!! da habis jawab tag neh..... ape-sape rase boring ke nak jawab tag nih, boleh gak la uat bahan nak hapdaye kan..huhuhuu...


* ader cerita mauw hapdate lagi... mesty...

8 comments:

Zulfahmi Abidin said...

haha.mengarut punyer tag.tapi cumil jgk.klu aku yg buat mengamuk awek2 aku smua..

ishiko said...

zulfahmi abidin: huhuu.... tu psl x tags sape2x.. kalo ko nk buat gk sila la... ko mmg.. da awek amai ngat...

me suya said...

heeeee suya pun simpan lama tag ni.. baru la nak buat. hukhukhuk

ishiko said...

suya: hehee...

MOFASAD said...

kah kah kah!

Nisa' Azman said...

I love green too~!!
Hidup hijau~!!! ^_^

btw, congrats coz dh msuk entry yg ke-100!!

ishiko said...

hey farid mofasad!!! ape yg kelakaa sgt tu???

ishiko said...

nisa: yeeayy.. i noe it sis..
huhu thaxs ye...