ThePeeps

Sunday, January 2, 2011

109. Selamat tahun baru

Assalamualaikum....


..

...

....

.....

.......


ok stop!!!! (ngaaa... blurr, lupe nak update pasal apa..hee...)


Salam sejahtera semua membe-membe blogger.. wehhee... da lame la saya tak hapdate belog neyh. Sebabnye memang macam biasa lar, malas nak citer nanti korang sume borink... lalalalaa....
Rasa nya belum terlambat lagi saya ucapkan Selamat Tahun Baru... Welcome 2011... waahhh, da masok taon baru yer.. maknanye umo pun da meningkat.. theeheheheee ~




Well, well... hari ni saya sudah pun menapak kan diri kat kampus yer.. dari rumah Kota Bharu sampai Batu Pahat, ya wey sangat penat perjalanannye... Huk3x saya pun sedih jugak tinggal family.. haaisshh... macam biasa la drama air mata, hahaaa... da habis unpack sume barang kat bilik yang telah dikosongkan same as last, last and last semester... hell penat sesangat tak payah cakap... huhuhuu.. bertungkus lumus dengan rumate mengemas hari ni... nasib baik cepat siap, kalo tak sampai malam ni la kiteorang mengemas gamaknye... mekaseyh rumate sebab datang cepat, kasik saya semangat unuk kemas.. hikhikhik... bilik kita pun suda wangi meyh ~


ni first time kami rumate kuar sekali neh...huhuhuu ~


Hahaa.. saya juga tak mau ketinggalan untuk ucap tahniah kepada footballer negara kita yang telah berjaya menjadi juara dalam Piala Suzuki baru-baru ni yer... hahahaaa... sakit ouh tekak menjerit tengok bola, nasib baik tengok kat rumah jep, kalo kat stadium tak tau lar... hehehee.. hahaa.. most importan taniah untuk Apex @ Khairul Fahmi dan Nurshahrul dari Kelantan.. golllll... *wink3x.. sangat suweet baca belog Elia.. 



Lastly, Happy Befday tO may dear uncle Khairul Anwar... pok su!!! semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki... arr, selamat bakal menjadi bapak juga ye... hehehehe...


adeh... gaya eksen beliauw ~



Pssstt....Untill we meet again yaaa...

6 comments:

naz said...

selamat tahu baru. harap banyak benda baru yang best untuk diri u :)

ishiko said...

ohho.. first comment from naz.. maseyh3x.. hehheee.. same goes to u.. insyallah ~

ardinihumaira said...

epi niu yer dear!:)

ishiko said...

epy new yer dni...

eqbalzack said...

dah lama juga abg eq tak singgah sini..hehe

ishiko said...

abg eq: hahaha... kebizian ~