ThePeeps

Friday, January 21, 2011

117. CONTEST PIC hitam putih PALING COOL!!

Wehehuuu... Salam bloggers semua. update en3 kali ni saya nak juin kontest la pulak!! Jeles betol saya tengok membe-membe blogger yang juin kontest. Gegar geng blogger la, tag istimewa la, cabaran 30days la, dan banyak lagi.. Tapi tiap kali nak update je, mesti la saya tulis apebende yang ada dalam kepala otak saya kan? haaiisshh.. so tak kesampaian la. Sedih pulak rasenya tak sempat juin kontest yang membe-membe tag.. (jangan kecik ati yer darls..)
Baiklah, kita teruskan kepada motif sebenar en3 hari ni. Sedia, BERTUKARRR !!!!


Ouh, si gadis bermata coklat.. peliss... kasi saya menang contest ni yer.. hik3x.. sebab saya tak pernah menang ape-ape contest sebelom nih. So, saya nak rase gak cemane menang contest ni. Pastu kalo saya dapat duit tu, boleh la saya belanja membe-membe saya makan!!! Hehe..hehe.. baguskan saya? plus saya nak beli baju dan skirt baru jugak!!!  *wink-wink






1. Jadi follower belog si gadis bermata coklat ye.. (done!)
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog tu. (done!)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
(done!)
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! (done!)
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011



Ok, saya mempertaruhkan gamba neh!! saya rasa gamba neh sangat cool dan banyak kenangan dengan my beloved clasmate... yang bertama hitam putih, klasik gituu~






dan gamba neh.. sebab dia kata maksimum dua.. hehee




hahaaa.. pastu saya nak tag 5 orang budak comel ni;






*ouh, hopefully saya menang!!!! nak menang!!!!


25 comments:

rara said...

gu luck kak ira.. hehehe segan nk join.. confirm kak ira menang nih :) hehehe

nanad said...

cool!~

✿....rossa alina....✿ said...

good luck... ske pic yg 2nd tu.. :)

Solihin Zubir said...

gambar kedua tu siyes cool!
ada can nk menang.. heheh.. good luck! :D

ada mokhtar said...

good luck dear =)

Peminat Katie Holmes said...

all the best.

ishiko said...

rara: juin laa... kn byk gmba besh.. hehhee... insyallh.. doakn ya.. hehhee~

ishiko said...

nanad: tengs dear.. >__<

ishiko said...

rossaAlina: huhuu.. dyeorg mmg sempoi~

ishiko said...

Solihin.zubir: Tengss ya..
insyallah.. semua gamba yg juin best3x..

ishiko said...

sis.Ada: tengs ya... jgn lupe juin ye sis pn ade byk gamba best~

ishiko said...

P.K.H: Tengsss yaa.. >__<

KizZ said...

Hoho..yang moto banyak-banyak tu paling ngetop uh..smart-smart..leh menang oh!

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?

aQmaR 0n The Blog said...

nape x tag ahkak..takot kalah la toe..muahahahaha..jgn marah..gurau jek..;p

ishiko said...

kizz: huuu.. tengs.. saya main snap je tu.. edit cket2x..

ishiko said...

sis.aqmar: uhuhu.. lupee.. meh2x.. xtag pun bleh juin la... >_<

maCy said...

yeah they're cool ;D


eh tu yan kan? :)

Hanis MY said...

wahh cantik gambr tu goodluck k... salam kenal dan folo sini...

Nisa' Azman said...

hye ira ishiko.. lame xvisit blog awk nie..hehe.. nice pic, gud luck ye!
nway, sy nk ajak awk join contest sy yg xseberape lak nie.. thanks ye..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/01/colours-of-inspiration-contest.html

ishiko said...

macy: tengss... yeah, kelasmate saye tu..

ishiko said...

HanisMY: tengss... hye3x.. visit u later..

ishiko said...

Nisa'azaman: yea sis.. huhu lame xvisit2... kontest?? i laaiikee...

apisv2 said...

lawanyer pic, 5star...;D

ishiko said...

apisv2: huhuu...lawa?? maen tempek je tu...

siti fatimah said...

dear :) tengs join ya ! good luck :)