ThePeeps

Tuesday, February 8, 2011

123. Saya dapat ole-ole dari korea!!!


First en3 untuk bulan Februari...
Eh, assalamualaikum... cuti CNY sudah lama habis.. Rutin harian di kampus mesti diteruskan.. Haaisshh... (mengeluh lagi.. -_-") tugasan, presentation, esaiment macam biasa terkejar-kejar tuan masing-masing minta disiapkan dengan kadar segera. Baik!! sebelum tu amek mud dengan berbelogwalkim ye.. hehhee.. dush3x!!!


Hahahaa... nak citer neh.. (cer citer.. cer citer.. cer citer.. -_-")
SAYA DAPAT OLE-OLE DARI KOREA !!!!!!! jeles tak?? jeles tak?? thehehee.. (saje je nak bak citer.. al-maklong la ta penah pegi Korea kan...hahaa *gelak jaat..). Hooyeaahh.. Terima kaseh kepada tukang belinye ya.. wink..wink.. 

Owh.. Ekceili, last week ade kelasmate saya pergi ke Korea. Beliau ngan family pegi melawat adek beliau yang study kat sana..ape lagi, sambil menyelam minom air la beliau.. hehee.. beshnye dapat pegi Korea... Bertuah betol sape yang dapat belajar kat sana, tak yah susah-susah pikir bila nak pegi... (padan muka, sape soh malas belajar dulu!! kan da ta dapat nk pegi korea.. sobbss..sobss..).
Sekali lagi, tima kasseyyy.. ikhwan... hehee.. laen kali pegi, boleh la beli lagi...




hohooo.. boleh gantung kat hempOn atau beg ye.. comeyy kan..




hahh.. tengOk tu beliau siap mean snow-snow lagi.. memang menimbulkn kejelesan ramai pihak neh.. suke-suki je ak cilok dari fb adek beliau (hakhak.. maap yer amirah *wink3x..)





Thehehehee... godek-godek lappy jumpe lak gamba neh. Hahaa.. tu dak ikhwan kat belakang.. time nih beliau bakal dinobatkan sebagai ketua opsyen (KO) kelas kami...








16 comments:

d_LA said...

bestnye, x dpt pergi korea, dpt ole2 dr sn pun oke gak kan..

ishiko said...

d_LA: haaa.. tu la psl kn.. ehhee..

amirah shaidi said...

huhu..tu pon kena pakse beli hadiah..kesian, sejuk xsempat nak gi jalan bnyk2..nnt nk pakse die dtg lg..wahahaha~ rajin plak bce blog, hehe~

Fiziey Shaidi said...

hahaha.. haish.. segan je la ira ni.. bukan pe sgt pon =)

~cik tiram~ said...

hwa....bestnye korea...
comel keychain tuu...ehehe..

Mr. Swift said...

Best giler dapat hadiah dari Korea!

*tadi bagi makan ikan kat atas tu tapi diorang lari kut. -_-'


Mr. Swift Currently Posted : Email Kontroversi Dari Lisa Surihani!

nazirulhazwan~ said...

naseb baik die tak bagi ang pakwe korea satu.hahaah

hans said...

wah
pasnih nak pesan suruh member ekau belikan den souvenir dari Korea juga lah
ekau belanja
hohohoho

Jom Ramai - Ramai Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda (Update Terkini)

ishiko said...

amirah shaidi: hahaa.. tu la pasal.. kalo xkirim xdenye dye nk beli... kihkihkih.. rajin2 la singgah ye..

ishiko said...

ekwan: hahaa... really appreciate it yauw.. xleh3x.. nk kena cite jugok..

ishiko said...

cik,Tiram: hahaa.. comey an... kecik n kiutmiut jep..

ishiko said...

Mr.swift: sbb best la nk kena citer neh.. hehee..

*ahh.. tipoo je, kalo bg mkn dye dtg la.. lalalalla~

ishiko said...

nazirulhazwan~: ahhaa.. lagi laa nak.. wahahaha.. gatai betol~

ishiko said...

Hans: ekau laa pegi korea nye... belikan den sovenier tu.. thehehe~

nur dhiya' aida said...

waaaaaaaaa.nak jugak !

ishiko said...

nur dhiya' aida: uhuhuu...mintax le nga ikhwan tu..