ThePeeps

Sunday, March 20, 2011

134. En3 sendiri


Assalamualaikum..

Ehehee.. tak pe kan? suke-suki hati saya nak hapdate belog bila kan? tak marah kan? hehee..
Macam biasa habis cuti, dua minggu saya kat rumah.. hari ni balik BP semula, besok ngadap kampus life balik.. haaisshh.. camtu la gamaknye sampai dua tiga tahun lagi..
umm.. tapi takpe, hidup mesti diterus kan!!

Memandangkan stor masih penuh dengan barang, sampai nak ambik barang saya pun tak nampak.. lepas hapdate belog neh, saya mauu berbelogwalkim la pulak. yahh.. yahh.. nak g terjah belog uolls~


hehee.. new profile pic kat FB saya.. (jadik modal en3 hari ni.. -_-")



Balik cuti baru ni, jejak je kaki kat rumah pagi tu, teros saya mandi-mandi dan siap-siap keluar.. huhuu adek saya teman saya jalan-jalan kat KBMAll.. (padahal baru lepas 12jam naik bas neh, jakun tak?? xgheti2 penat..). Oh, senanye saya keluar beli seluar track utk PBS.. kan semester ni saya jadi 'chegu PJ' kejap... huhu.. demand betol an.. nak suar track nga stoking baru mentang-mentang da ada sport shoes baru... -_-". hehee.. rembat la suar cheetah dengan stoking puma.. >_____<
Plus, saya beli henpon sebijik, sebab henpon selaid sony saya buat hal.. demm.. sabo je la skg pakai hp lampu suluh kejap ye... -_-"



oh.. ini adek chomey saya.. beliau sedang bersenang lenang kat rumah sekarang. 3 bulan lagi baru masok Uni bailik.. kuang asam betol beliau nih, sungguh memberi kejelosan yang tinggi pada kakak-kakak beliau...



Our handbag.. bukan pompn la kalo tak bawak handbag kan.. (uhuhuu..yg suka bwk purse sje, no comment. ;b)



Ohh.. berehat seketika di Daily Fresh aje la.. penat kaki bersopim-sompim.. (bhahaha.. padahal umi da pesan, 'balik makan tghr kat rumah!!! tak payah gedik-gedik makan kat lua hari ni.' -dlm bahasa klate ye..) 





Itu saja... sekian terima kasih... gamba sopim-sopim tarak... maklong la...tak ingat dunia kejap, hehee..

11 comments:

Merahitam said...

saje nk btau, even akk da tau..azie ade smggu lg cuti..:P

ishiko said...

azie: grrrrr~

me suya said...

hahaha kena pesan siap erk kat umi.. jimat poket ira

Lilyel said...

Hi,

I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Thank you.

regards,
Lily

ishiko said...

suya: hahaa.. hari tu je mkn kt rumh, sbb ira kuar tu pg.. hr laen, hmm..

ishiko said...

Lilyel: thaxs 4 drop by~

a loqman said...

ziarah sini pagi 2

Suriati said...

hahahaa.... amboi duk kelate yoo... suko suki la tu.. umi tu suh mkn tgh hari kt umah sbb nti habis duit ...karang umo kene topupp..hahaha...itu la pasal..kaka

ishiko said...

a loqman: singgah menyinggah.... >_<

ishiko said...

mak.ude: umo kene topup??
ape cer org p holiday PD..

shazika said...

amboi cikgu shoping sakan eh