ThePeeps

Wednesday, April 6, 2011

139. Terima kasih kawan

Hujan lebat dari petang sampai gelap gelita...
Sejuk, kilat sabung-menyabung tak payah cakap la... sampai rase kompius, tu bunyi kilat ke bunyi budak kelas atas main tarik-tarik kerusi?? (wehh!!! atas tu bilik orang la, ingat zaman sekolah ke nak main tarik-tarik kerusi dalam kelas? dush30x!! ). Ohhh.. sejuk pulak saya rasa..

Eh.. assalamualaikum.. lupa pulak kalo dah terfeeling-feeling sejuk waktu hujan-hujan macam neh.. (aku memang nak kena saman ngan chegu bahasa neh.. hehee.. maap ;b).
Tiba- tiba rasa nak update belog walaupun takde idea..(padahal kauw terpengaruh dengan orang lain yg rajin hapdate kan!! ). Segan pulak saya, membe-membe blogger yang rajin singgah tapi, asyik nampak en3 sama je.. hehee.. maap ye..
(padahal esaimnt belambak-lambak nak kena siap.. boleh pulak poyo-poyo kat sini.. -_-" )




Tiba-tiba saya rasa nak kongsi rasa gembira dan bahagia saya disamping kawan-kawan (mereka chenta hati saya) kat kampus ni yang sentiasa ada disisi saya siang dan malam kat sini. Maklum la, kat hostel ni kawan-kawan la everything sebab dah berjauhan ngan family (tapi keluarga tetap bidadari hati saya.. >__< ), 24/7 la dengan kawan-kawan.. Mereka ni, saya takkan lupakan sampai bila-bila... <3




Memperkenalkan..... gerlpren-gerlpren sayaaaa.....





















sengal....
















Lastly all my clasmate!!!!!





opppss... gamba zaman muda-mudi, thehee..





*ahhhh... tak larat dah nak upload gambar...
semua kawan-kawan, walau tak termasuk dalam gamba byk2 nih, saya sayang kalian.. terima kaseh


31 comments:

~Wawa Waheeda~ said...

saya rasa kan...sy nk buat jugak la entry pasal kawan2 sy...rinduu~

ishiko said...

ayong: huhuu.. sila-sila.. nanty nk buat pasal family plk.. >__<

sarah mohamad said...

amboi. happy betul dengan tawan2. hiks.

yeah! ore kelate. hive me five! *pup! bunyi tangan di tepuk. hiks

MOFASAD said...

ermmm

masalah...

tak tahu nak pilih yang mana tuk wat #futurewife


:P

ishiko said...

sarah mohamad: hehee.. hepy3x..
(suke ayat sarah)-hikss..

ishiko said...

parid mopasad: ambuuiiii...

blakepaghe said...

yang baju oren tudung itam tu dah berpunya ke belum..hehe

sobri yaacob said...

kunjungan kmbali...jom kasi gegar.....:)

✿....rossa alina....✿ said...

semangat setiakawan ye kamu ni.. :)

btw,singgah sini dear.. :)

apik pehe said...

apik nk sorang bulih?

ishiko said...

blakepaghe: ayokk pixca mne stu ni pkck?? ramai ah pkai bju oren tdg itam.. hehee

ishiko said...

blakepaghe: ayokk pixca mne stu ni pkck?? ramai ah pkai bju oren tdg itam.. hehee

ishiko said...

sobri yaacob: begegar dah...huhu

ishiko said...

rossa alina: huhuu.. harusss la..

ishiko said...

apik pehe: ambuii apik.. haaa

Izyan Masri said...

CANTIK2 GAMBAR XD

blakepaghe said...

gambar keenam...dua sebelah kanan

Nasriq said...

wuaaa...ramainya yang comey2...

hans said...

kimsalam dekat yang comel2
hohohohoh

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

Novelgurl said...

muke sume same la..hehe..
cm adik berdik je =D

naz said...

seronok nya ramai kawan. cemburu saya :)

ishiko said...

IzyanMasri: hehe.. maceh. >__<

Solihin Zubir said...

ada yg single lg x? rekemen la sorg.. ;-p

ishiko said...

blakepaghe: alaahai pkcik, suda bepunya la tu kot. hahaa..

ishiko said...

Nasriq: >___<

ishiko said...

Hans: haha.. comey2 blake...
done!!! suda jwb survey tu hans..

ishiko said...

Novelgurl: same ??? hahaa..laen je semua.. yep.. syg mcm ade-badek..

ishiko said...

Naz: mmg seronok.. huhuu..
alaahaaii.. naz lg ramai kawan kot

ishiko said...

Solihin Zubir: hahaa.. xrety la nk rekemen2 nh, :b

nas said...

bestnye bercuti ngan kawan2... hehehe.. xpe2.. nanti time abes final budak2 kelas kitorang rancang nk 'berpesta' ditepi pantai.. hehehe :P

ishiko said...

nas: hahaa.. mmg best..
ohh.. jaga2 brpesta kt pantai, kang tsunami... :b