ThePeeps

Saturday, April 9, 2011

140. Hari minggu

Assalamualaikum...
hai... owesome people.. u are so owesome!! ( bhahaa.. pengaruh Najwa Latif neh.. -_-"). Oh, NajwaLatif, sila kelik belog adek manis nih ye... FB beliau pun boleh.. (more about NajwaLaif, kelik here..) huhuu.. she so owesome untuk budak yang baru form4 ok.. gud luck dear..
Ohh... rumate, mari kita dengan lagu Carta Hati sampai muntah, hehee..



oh... gitar beliau sangat chomel macam beliau.. @_@



Ohh.. hari minggu yang panas... bestnye kalo sekarang ni musim cuti.. boleh la berehat-rehat ditepi pantai ke, kolam ke.. maen es-skating ke.. makan es-krim ke.. cendol ke.. ABC ke... (pang!!! berape banyak ke daa..). Haa.. kan.. uh, tapi minggu ni rasa sangat sunyi siket sebab membe-membe ada hal masing-masing.. Balik la, program kat lua la.. nasib baik ada rumate saya yang banyak cakap dari tadi neh.. haa.. huhuu.. ^__^



saya nak berehat je hari ni, malas buat apa-apa, boleh kan? (padahal lepas azab esmnt kejap, besok lusa sambung balik.. -_-")



Lambat nye nak cuti, yess!! cuti ni saya harus ke pantai, xkira!!!



Ohh.. maap adek saya buat aksi stunt tepi kolam.. ni namanya eksaited di musim panas -_-"



Haaa... lagi satu... -_-"




Ooohh.. baek la, kakak dya pun nak jugak.. :b



Ok, tima kasih...

17 comments:

Novelgurl said...

ouh kakak die posing je ke ;D

me suya said...

waaa jom balik kelatey ira...
boring doh ngaji tok habies2

ada mokhtar said...

wah sakan berenang... best =)

ishiko said...

novelgurl: ehee.. xkn nk tunjuk gamba lemas kot, lalalalala..

ishiko said...

suya: hhaaa.. jum suya, tingin nk lepak nga suya.. ni kt splash ni suya..

ishiko said...

sis ada: hoo.. berenang sangat la best ok..

~cik tiram~ said...

kakak dier tak mandi kew....:P

apik pehe said...

haha..nok posing gop dio lepah mandi manda

Izyan Masri said...

NAJWA LATIF TU TALENTED GILA.JELESH T_T :D

ishiko said...

cik.Tiram: haruss la mandi, luv 2 swim.. hehee

ishiko said...

apik.pehe: ni posing sblm mandi manda nh.. hehee..

ishiko said...

IzyanMasri: tahu takpe... huhu dye duk dekat Bp ni jep.. haha.. tp xpnh lak jmpa. :b

apik pehe said...

erk?hahah..posing maut depan kolam tu..haha..xder mamat2 hensem ker?

Cik Akma said...

waa bestnye kalau pergi holidayy kann ;)

ishiko said...

apik.pehe: maut la sgt.. :b
haha.. mamat2 ensem xdek, dak2 kecik hensom ade.. huhuu

ishiko said...

cik.akma: sis.. lame xsinggah..
hurmm.. mmg sgt la best kan...

Suriati said...

kak ira mano ni?? dok rajing bowok mok uda pi sni pong..kelate ke?