ThePeeps

Saturday, April 23, 2011

150. Terima Kasih Cik.Yana

Assalamualaikum.. dan selamat hari minggu.. Bagi mereka yang bercuti di hari minggu mestilah sangat seronok kan. Kalo yang yang kena keja tu, harap maap la.. yang ada kelas pun harap maap la... thehee..

*Status FB hari ini: Hari ini saya mau makan !!!!! *macam xmakan setaon daa.. -_-"
(hehee.. kejap lagi saya akan berdetin dengan Linlin.. )



Back to de Future ye kawan-kawan, kalo semalam en3 special saya tujukan kepada Adena Sams (my suweet kazen), hari ni pulak en3 special untuk Cik.Yana.. Kenapa saya buat en3 khas untuk cik.Yana??
Lets cekkedout.. hehee~



Sila kelik di Header tu untuk ke belog cik.Yana tomey ni.. ^_^




ni pulak sebab saya buat en3 special... haa.. tengok tu cik.Yana bagi saya Award.. huhuu.. da alam saya tak dapat award neh.. kalo zaman awal-awal berbelog dulu salo la dapat, pastu saya tempek kat belog ni.. *maklong laa.. dulu jakun.. : b





hmm.. setelah mendapat award comel ni, saya kena la menjalankan tanggungjawab dengan menjawab soalan seperti yang dinyatakan dalam en3 cik.Yana yang INI..


Post linking back to the person that give you award
 Cik.Yana maceh bagi saya awards ya.. wuwuwuu.. 
ramainya follower cik.Yana, btw you have a nice blog.. ^^

Share 7 random thing about yourself.
* Kalo saya dah boring, memang akan on9 sampai fenim kepala
* Suka binatang, tapi tapi tak boleh pegang.. (ini seriyess!!)
* Mempunyai simpanan gambar yang sangat banyak sehingga lappy menjadi lembap, walopun takde DSLR dan saya bukan seorang photograper.. (sebab saya suka gambar!!!)
* Saya makan ikut situasi. Kalo makanan banyak, saya makan banyak. kalo makanan siket saya makan siket
*Sangat suka berjalan-jalan dan sopim2.. (nama pun pompuan..)
*Appreciate kawan yang appreciate saya.. (done!!)
* Stay away PINK kaler from me!!! (hahaa.. tapi sekarang buleh la nak tengok2 tu..)

**susah gila nak fikir 7 random thing kat atas tu.. -_-"


 saket mata!!! *harap maap.. (sambil tunduk2 cam orang Jepong..)


yang ni memang tak lalu nak berbelog ah.. -_-"

geli !!! *harap maap.. (sambil tunduk2 cam orang Jepong..)


Haaa.. yang ni xpe.. ikat riben je.. hehee (tapi tuka nikon ye.. ;b)



Award 15 recently discovered blogs 
@cik.Nana  @Farhana  @fatin  @Bubu  @Yott  @nabilla  @miss.nana  @Farah.Mudrikah  @sis.Azizah  @Nelly  @Aisya  @Qaseh  @Etty  @adek.fazira  @Izyan 




Drop them a note and.. tell them about it..
haa.. jap agi saya pegi ushar mereka-meraka yang di link kat atas tu.. mereka-mereka ni antara follower terbaru dan yang rajin drop by kt shoutbox saya.. tapi ada yang saya tak dapat jejak balik.. -_-"



Tima Kasih semua.. ok, bai..



*adesss.. panjang pulak en3 sepesel ni.. wuwuwuu~



23 comments:

nelly said...

lawa ! tq !!

Cik Yana said...

Hehehe~ U're welcome :)

Eh2, awk view blog cik Yana memang keluar camtu je ke? Tak de background eh?

Lots of Love,
Cik Yana

aisya said...

stay away pink colour from me??

haha.. same la kite x suke sgt pink ni.. tp xde la sampai xleh tgk.. tak brape suke je..

anyway, thanks for the award! =)

!Oh! Azizah said...

TQ laling.. kak OA pun dapat award????....

apik pehe said...

huhu..cik yana upenyer..

me suya said...

comey nyer~!

nana riduwan said...

mekaseh ira..
nk sorok award leh??nk smpan sorg2 je..
saje jadik tamak haloba. ;p

Izyan Masri said...

YEAY.KENE TAG.WUWUW.TERHARU NI.NAK KENE BUAT ENTRY MCM NI KE?TAK FAHAM T_T

naz said...

fuyoooo congratss:)

ishiko said...

#nelly: huhuu.. welcome dear.. keep in touch..

ishiko said...

cik.Yana: huhu.. maceh skali lagi..
haa..ahh.. selalo macam tu..

ishiko said...

#aisya: hehee.. saje uat statement kencang camtu..
dulu mmg xsuka gila.. skg da ok sket kot..
same2..

ishiko said...

#Oh.Azizah: hehee.. mesti laa.. >__<

ishiko said...

apik.pehe: huhuu.. kenal ke.. cumey kan beliau..

ishiko said...

suya: ape yg comey?? huhuu.. nnty dpt award best, ra bg kt suya lak eh..

ishiko said...

#nana.rinduan: sesame..
haaippp.. xbaek tamak haloba... :b

ishiko said...

Izyan.Masri: hehee.. sonok yan..
kalo rase nk share buat la.. kalox simpan je..
ira buat n entry just to say thaxs to cik.Yana ^_^

ishiko said...

naz: thaxs naz.. huhuu.. dulu pn penah bagi award ke tag kat naz kn.. huhu

Solihin Zubir said...

pompuan x suka pink? haha.. spesies rare gak ni.. heheh..

Abang Jonni said...

waaaa... mcm setaon x mkn?... Lapo bebeno tu.....

ishiko said...

solihin.Zubir: haa.. ingat semua pmpn suka pink ke..
erkk.. lelaki suka pink? tu pn spesis rare gk.. huhuu

ishiko said...

Abg.Jonni: wuwuu.. abg jonni singgah.. mak.cik sy suka beliau nh.. hakhakhak..
bkn la.. nk mkn macam staun ta mkn...
mmg puas hati tadi.. hikhik..

apik pehe said...

hehe..cumil2..apik da baper kali komen kt blog dia..tapi dia x mai lg komen kt apik..xtau la tu..hahaha