ThePeeps

Monday, April 25, 2011

151. GELAK



Ehhemmm... hehee.. nak tergelak boleh..





Haaiiishhhh... hehee..




mmmmmpppffffttttt.....





tak tahan la pulak..




bhahahaaa.. kan da tergelak... (bunyi cam spongebob)





yahahahahaaa....




ehh.. saya seronok ok




ahah... ahahh... semput den..




aahheee... hee..hehee....




ahahaa... nak gelak sikit lagi.. puas-puas ya... >__<



ahahaa.. ni melampau kang sakit mulot kang...

(maceh pak.cik google & gambargrapher yg shot gambar2 baby yg owesome ni..)



Apahal la.. mesti korang tengah fenim-fenim lalat gitu sebab tengok saya rajin letak gambar-gambar baby nga budak-budak choomell *(saya sezaman dgn YuyuZulaikha, yg menggunakan ejaan sebegitu..). Tajuk en3 pulak gelak je. Pasal gelak ke, kelebihan gelak ke, keburukan gelak ke, kechoomelan gelak ke.. takdek pulak saya bagi tahu an..


yahahaa.. saya rasa nak gelak je sekarang ni. Nak gelak mesti la sebab seronok kan, takkan gila kowt..  -_-" Ekceli... hahaa..*nak bagitahu jugak sebenarnya, Dengan Ini Saya Mengumumkan Segala Esaiment Saya Untuk Semester Ini telah Habis disiapkan!!!! (haruslah saya seghonok kan..), oleh itu saya mahu gelak puas - puas sampai letih... tapi... tapi..


Ingat, ada tetapi ya kawan -kawan.... harus diingatkann bahawa.... Besok Saya  Ada Sebijik Paper yg Nak Kena Hadap, kemudian break sekejap, pastu Hari Jumaat pula ada Ujian Akhir Khusus (UAK) !!!!!!    dan break lagi... Sehinggalah 14.. erk.. ke 16.. hb5 ni *lupa la pulak (bagi penampo sebijik, biar sedarkan diri..) pula akan Menghadap Final Exam Bagi Semester Ini !! Selepas itu baru lah boleh pulang kerumah untuk berjimba-jimba bersama family-family dan teman-teman terchentaa gitu.....
Eeerrrkkkk.... teros rupa jadi ...


maaccaaam nii.... aloo syg.. senyom tiket...



xmauuuu !!!!



errrkkkk.... haaa.. camtu le tOomey siket... ^_^. Uhuhuu... my little adek.. sangat-sangat rindu sama beliau.. *currently: umi cakap beliau sakit mata malam tadi... -_-"






*Paangggg !!!!! penampo sebijik. Pegi study lah
**sekelip mata je.. tugasan da habis, esaimnt da habis, sem pun da nak habis, duit pun... erkk..



14 comments:

Qaseh dalia adelia said...

HEHE DAH TERSENGIH DAH NI SYG

me suya said...

study3
kalau tak jadi cam suya sekejap td
tataw nak jawab ape.. hahaha

Chybee said...

bestnye dah abes assignment. chybee ade byk lg project nk siapkn ni. huhu...dgn lab lg. nak pengsan

ishiko said...

Qaseh dalia adelia: >___<

ishiko said...

me.suya: thehee.. baek la suya... tga setadi la jengok belog kejap2... kehkehkeh

ishiko said...

chybee: umm.. best sekejap je.. exam pulak dah..
ok3x!!! u can do it chybee..

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com/

y u y u Z u l a i k h a said...

kita choomel kannn ^^ EHH.. dorang choomel kann ^^

ishiko said...

misz.fae: maceh singgah dear.. >_<

ishiko said...

yuyu.zulaikha: hahhaa.. haruslah kan.. *kita pun.. eh..ehh..

hans said...

memang happy bila semua dah siap

ishiko said...

hans: ye lah hans...huhuu

Azam Sad said...

start bace entri pening sikit...
asal banyak bebenor gambar baby...
at last nasib baik paham...hehe

ishiko said...

Azam.Sad: yess!! mission complete.. hehee