ThePeeps

Thursday, June 16, 2011

177. Memupuk ke'eksaited'tan

pagi pagi pagi pagi (nk msk tghr dh)
orang kata perasaan atau hati yang membuat kita gundah gulana atau menambah tensyen, tak payah dipikir, nanti bertambah durjana kepala kita. *err.. ke penyelesaian sendiri ni. Jadi, kalau belum jumpa penyelesaian atau memang tak nampak dah solving situation tu, kita ignore atau buat dek je.. chillex orang kata ^^
Dari memikirkan benda yang tak kesudahan marilah kita memupuk kegembiraan dan ke'eksaited'tan, hehe.. nak mengumpul tu kena flashback dulu, hahaa.. (seriyes tak paham +..+")


saja saja nak flashback untuk memupuk ke'ekssaited'tan.. keh3x..


Show up :Meetim with my old peeps (peeps seolah rendah kot ^^)
Agenda   :discuss for giga reunion
Date        :14june2011 (selasa)
People     :12 orang *tiba-tiba tak ingat..
Pit stop    : area Nilam Puri, *hahaa.. style kata adek saya..


saya bawak makcik (syanam) bagus ni, diam je beliau.. *kalau biasa memang takdenye duk diam

syanam snap pic kak.yus.. huhuu..

president of de year.. keh3x..

orang kuat dan gagah group kami ^^


Hopefully kita punya giga reunion BBQ tu dapat diadakan dengan jayanya ye ^^



*ohh.. tahun ni memang tahun BBQ, keh3x..

20 comments:

atifa said...

wahhh,reunion yeahh,kte entah bila ntah,rancangrancang,tak jadi gak ahh.:)

JIJI YU said...

hehe bes tak melantak

jijiebenzaliff said...

bestnye dpt jumpe reramai..:D

Hans said...

orang kuat dan gagah tu memang kelihatan gagah

Review Filem Green Lantern Disini

sobri yaacob said...

wah bestnye rancng reunion... dgn membe sklah lma..byak kali rancng..asik tunda je.. he..he..
miss dulu2 :)

A retarded kitty said...

*teringat kenangan lama.
kekeke

apik pehe said...

wahh..bestnyer korang wat reunion

aQmaR 0n The Blog said...

lame xjenguk cni..baru arini ley jenguk belog ishiko gojes..hehe..sihat x?

Raden said...

sgt suke kat wajah yg natural beauty itu....siyes suke :)

IFA Athirah said...

dia tahu posing depan kamera tu,sbb tu diaam je :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

ishiko said...

atifa :tu baru nk bincg pasal giga reunion tu.. huhu

ishiko said...

JIJI YU : ni blh kate ngeteh je... name pun meeting, keh3x.. melantak another day ^^

ishiko said...

azie: yup3x.. huhu

ishiko said...

Hans :aiii.. hanss..
oh mmg lah kaki wyg kann

ishiko said...

sobri yaacob : hahaa.. best3x.. kali ni jadi punyaa... xde tunda2 dah.. ^^

ishiko said...

A retarded kitty :kenangan lama yg best^^

ishiko said...

apik pehe : ni baru nk rancang ni apik.. huhu^^

ishiko said...

sis.aqmar: sis!!!!!!!!!!! lamanya xnampak.. huhuu.. makin sihat adalah.. ^^

ishiko said...

Raden : yee.. beliau mmg sgt chantek^^

ishiko said...

IFA Athirah : hehee.. xtgk lg gmba beliau yg lain tu^^