ThePeeps

Friday, June 24, 2011

181. Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

Assalamualaikum.. 
malam ni mood nak juin lucky draw lah^^




untuk juin Lucky Draw Hafizz ni, terjah belog beliau ye...


Ahah.. Lucky draw ni Hafizz nak bagi hadiah t-shirt icon cartoon kegemaran tau. Bestnyaaa... ^^. Hafizz gak bagi dua pilihan sama ada ELMO ataupun DOMO !!!! Hah?? cemana neh, dua-dua saya suka ni.. Ah, tapi kalau t-shirt saya prefer ELMO !!!! Hahaaa.. ekceli memang more to ELMO... huhuuu..^^




Syarat-syarat mudah lucky draw :

1) Follow dan buat entry tajuk > Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's? *Done

2) Letak banner blog Dear Haffiz di atas berserta link Dear Haffiz *Done

3) Like fan page Dear Haffiz (click here) kalau ada FB untuk update . *Done

4) Pilih Icon kartun kegemaran anda di bawah dan letak picture dalam entri. *Done
Elmo's??




*hahaa.. nak hadiah ye.. nak hadiah ye...



19 comments:

Haffiz MohdNoor said...

thanks for joinning :D

Nasriq said...

viel gluck...

najihah sahami said...

waa..comel elmo nih. gudlak~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

domo domo domo.... nak domo...

chemay said...

gudluck dear..
smoga dapat elmo tu
:)

ABU said...

wah gud luck ya..

ishiko said...

Haffiz MohdNoor : sama2x.. nak hadiah nak hadiah^^

ishiko said...

Nasriq : thaxs.. xhbs2 nga Jerman dyaa.. -_-"

ishiko said...

Nasriq : thaxs.. xhbs2 nga Jerman dyaa.. -_-"

ishiko said...

najihah sahami : hehee.. tu elmo lam bilik saya ^^

ishiko said...

LinE PuTih LiNe HiTaM : hehee... jgn lupa juin la.. cepat3x !!

ishiko said...

chemay : tengss yaa^^

ishiko said...

ABU : ^^

teha said...

gud luck dear ~ elmo tu comell ! :)

A retarded kitty said...

good luck dear!

d_LA said...

gud luck laling..dpt baca je..pic sume xleh tgk..huhu

ishiko said...

teha : tengss.. tu elmo kat blk sy^^

ishiko said...

A retarded kitty : thaxss^^

ishiko said...

d_LA : tengsss dear.. ohh.. ye ke..