ThePeeps

Saturday, July 9, 2011

194. Nak senyum lah

Ecehh.... kan choomel tu macam Emma Watson senyum..

macam tanak senyum jaa... -_-"


Macam biasa, bagi tidak men'jeruk'kan diri di hari minggu.. marilah keluar menghirup udara segar. Terapi sambil jalan-jalan memang lah banyak kelebihannya.. hehee.. Thaxs to my peeps yang sudi teman keluar tadi. Ternyata, perempuan kalau keluar tidak sah akan TERbeli barang dan TERabiskan duit. (ehee... lama tak terapi dengan shopping nih, : P )



saya memang suka spent time lama-lama dekat Watson, rasa nak beli semua benda ^^





*ehehh.. senyum lah, tak perlu kata apaapa.. TERmakan GCB  pulak tadi..

48 comments:

Nasriq said...

errr... aku pun TERkomen lak ni... cam ne ni?

vampire's lovex said...

semua ter ye.. hahaha..

aku pon terlapar bila masuk sini haaaa...

Hans said...

apa yg best Watson tu?
hehehehe

Keputusan Jom Main Teka - Teki

ishiko said...

Nasriq : pacikk mmg penkomen tegarr.. hehee.. maceh^^

ishiko said...

vampire's lovex : err... TERsebut GCB an.. :P

ishiko said...

Hans : macam-macam ada hans nk beli apa?

apik pehe said...

hahaha..selalu jer ppuan gitu...asyik terrr jer..hahaha

Azam Sad said...

Emma Watson senyum sebab nampak kameralah..hehe

BTW macam pernah nampak je Watson tuh...kehkeh :p

belog|amiyo said...

popuan terapi dengan shoping eh? =__=

Wanybunny said...

amboi kelua sokmo! jelesnyaa

nawal addina said...

link terbaik ! hahaha XD

HonEyBuNNy said...

baru ja balik beli barang2 dekat watson....;-)

ishiko said...

apik pehe : hehe.. dah Terr.. nk buat cemane kan..

ishiko said...

Azam Sad : ok ok nak tgk kamera lah baru senyum juga..

wahh.. pnh nmpak emma watson??
akk pnh nampak watson je.. hehe

ishiko said...

belog|amiyo : kebanyakknya laa.. hehe

ishiko said...

Wanybunny : bp, ape la sgt wany.. kalo kt KL tu mmg lah keringg.. ^^

ishiko said...

nawal addina : link terbaik.. apekah nawal??

ishiko said...

HonEyBuNNy : bestkan^^

izzad b* said...

yap same mcm ssye, xkir 7e ke kedai runcit ker,haish....

suesue said...

nak senyum jugak ^____^

Hans said...

hahaha
aku kalau dekat sana beli 2-3 barang je

Apabila Berniaga

Sarah Mohd Saleh said...

kite terkomen awak nih camno?sgt beshh kan makan gcb.grrrr

ABU said...

hahaha banyak duit seronok la :P

embun d tengah malam said...

tolong belikan flanil hehehe

alif haris said...

papepon emma watson comel :) hehe

Arpiiz said...

haha, malangnya kita tak suka sangat gi shopping ni..hehe

miss bee said...

dah lme aku xp terapi shopping. kat phang ni takde mmber nak ajak. huhuhu. T____T

hamzah ian said...

watson byk gak brg laki.. hehe

man yusoef said...

ape kaitan dengan emma watson saya?? oh watson??? baik letak gambar watson nyambek (btol ke eja)

Bidadari Syurga said...

aisemen... maaf ya kita terlambat dtg... baru ada masa nie... salamkenal... baru shoping kat watson gak semalam... heeeeeeeee

Pyka Rahmat said...

terkentut pula. zzzz

Qaseh dalia adelia said...

cumelllnyeeee

ishiko said...

izzad b* : 7e pun xleh duk lama2x.. hehee

ishiko said...

suesue : juoomm senyumm >__<

ishiko said...

Hans : 2,3 barangtime dh hbs sopim.. kalo xsopim tempt lain, mmg kutip brg kt situ laa.. -_-"

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : xpe.. nnti sy g terkomen kt blog awk plk^^

ishiko said...

ABU : ada duit, ada segalanya...
tapi duit, BUKAN segalanya.. ingat tu^^

ishiko said...

embun d tengah malam : flanil?

ishiko said...

alif haris : ha... kan^^
tu nk kena senyumm tu

ishiko said...

Arpiiz : memang malang, keh3x..

ishiko said...

miss bee : alahai be.. ruginyer.. jum kita g sopim..

ishiko said...

hamzah ian : yee... dah la senang nak cari ^^

ishiko said...

man yusoef : tehehee.. watson nyambek? tak teringat plak

ishiko said...

Bidadari Syurga: it ok.. nnti dtg lagi..

oh, watson best kan...

ishiko said...

Pyka Rahmat : err...

ishiko said...

Qaseh dalia adelia : macammmm... qaseh ^^

YOUsoF said...

Ha kan dah tersenyum jugak.. ;D

Lebih suka terapi kat tepi pantai, jimat, lagi syiok.... hehhe

sarah mohamad said...

emma watson yg cooomel! senyum tak nak senyum pun still cooomel hehe :D