ThePeeps

Tuesday, July 12, 2011

195. Mesti senyum dengan gembira

Hubungan yang ada perlu dijaga
Hargai orang yang menghargai kita
Tolak ansur, perlu dalam apa jua hubungan
Apabila semua unsur diterapkan, kasih-sayang akan wujud dengan sendiri..
Perasaan dan senyuman boleh dipupuk
dengan syarat kita merawat dan menjaga hati dengan baik

Tak perlu menjaga ego yang tak berguna
Leraikan ia demi kebaikan bersama
Silaturrahim yang ada.. kalau diputuskan, sungguh kita berdosa..
-N.A



Thehee.. padahal saya sangat have fun dengan orang-orang sekeliling hari ni. Sungguh saya tak sangka dapat spent time yang bermakna walaupun sekejap, dengan mereka-mereka yang hadir dalam hidup dan berada disisi ketika ini. Kecuali keluarga dan teman yang jauh, sungguh rindu.. ^^



adek beradek kepam yg sengal *kejamm T.T"
[err... cendol ptg tadi lagi sedap kot ]


classmate yang saya hadap hari-hari ^^
[vacation last year]




saya mesti senyum dengan hati yang gembira, terima kasih








*asal hapdate je, buh gambar.. hapdate je buh gamba T.T"

32 comments:

muhamad hanif said...

bestlah dpt enjoy sesama kankankan ?



AHAHHAHAHAH

vampire's lovex said...

macam reunion je hehehe...kemain happening haaaaaa...

Nasriq said...

:) peace... smile... no war...

d_LA said...

giler kebaboom best tgk sume..hap..happ..happy..

Ila Aqilah said...

hehe..betul2! hargai semua yang ada di depan mata :)

izzad b* said...

best2!senyum sampai ke telingge~

HonEyBuNNy said...

ila datang dengan senyuman lagi neh...hehe

ceria ja semua gambar2 neh...senyum...;_)

Finaz Jaafar said...

sangat best time dengan member2=)
rindu zaman poli

ishiko said...

muhamad hanif : sgt best, hehehee

ishiko said...

vampire's lovex : bkn reunion.. tu vacation ^^

ishiko said...

Nasriq : tehehee..

ishiko said...

d_LA : ^^

ishiko said...

Ila Aqilah : yepp... betul tu ^^

ishiko said...

izzad b* : senyummm..

ishiko said...

HonEyBuNNy : senyuman menawan ye

ishiko said...

Finaz Jaafar : masa sekarang la nk spent time sama-sama ^^

EZAN IDMA said...

hati yg tenang baru kita bahagia kan :)

apik pehe said...

hehhe.bestnyer dia enjoy..nanti enjoy dengan apik lak..bleh?

APAN said...

kiranya point soh senyum la ni kan?x bpe nak boleh tangkap lagi ni.haha...

alif haris said...

bestnye ngn kwn2 :)

yess mesti senyum dgn gembira ^^

eh sy suke entri bergambar ..best^^

teyn teyn said...

nmpk awak sgt happening...


suke..

Nisa' Azman said...

yup,mmg kne smile slalu even though kite tgh hadapi prob..

ishiko said...

EZAN IDMA : yesss.. dear ^^

ishiko said...

apik pehe : apikk.. buat gathering blogger kt klate lagi ^^

ishiko said...

APAN : huhuu.. iyee.. kejarr la

ishiko said...

alif haris : sy pun suka en3 bergambarrr... hehee
ye ye ye senyummm...

ishiko said...

teyn teyn : thaxs dear ^^

ishiko said...

Nisa' Azman : yuppp sis ^^

YOUsoF said...

Sungguh kita berdosa kalau mencincang air tu..


Keseronokan tu terserlah dengan gambar² tu.. ;D

Pyka Rahmat said...

bestnya ramai ramai !

ishiko said...

YOUsoF : ye betul.. jaga la ia walau tak sekukuh dulu...

gambar adalah dunia saya ^^

ishiko said...

Pyka Rahmat : sgt best ^^