ThePeeps

Thursday, August 18, 2011

213. Cherry in My Heart

Assalamualaikum..

*Pastikan.internet.anda.laju.untuk.loading.gambargambar.sengal
Geram sampai rasa tak boleh nak bercakap =.=' (bcos of something reasons). Nasib baik dapat cure dengan keluar berjimba-jimba dan curahan kasihsayang dari Cherry in My Heart, feewwwwittt.... *banyak la kauw punya kasihsayang kan....
Yupp.. definitly forever !!!! Insyallah ..




memperkenalkan Cherry In My Heart
[namalapuk kami 5starz, kehkeh mcm kelakaa]

{Hani.Pijaa.Ira.Neyl.Aida}


Kenapa Cherry in My Heart? hehee.. mereka sangat manis, comelcomel, kecikecik, specialspecials, gojesgojes(ini.sila.muntah) sometime have diffrent colours and sometimes tak sedap! hehee.. ITUKAMI ^^
Dats the simple way saya boleh cakap pasal kami. banyak dah kenangan pahit manis kami dekat dunia perantauan ni (bajet duk obersea ke hape =.=').


Kami ambil masa yang sangat lama untuk faham diri masingmasing sebab SERIYESLY five of us sangatsangat berbeza gila perangai dan ragamnya. Sorang pun tak sama. Tapi.. perbezaan, kelebihan, kekurangan tu la yang melengkapkan kami. Sometimes relationship kami sangat sweet gilagila, sometimes sangat rare!, sometimes biasabiasa, sometimes really touched and sometimes maha pahit hempedu.. Macam biasa, itu la asam garam kehidupan and GIRLS are really unpredictable rite?



Cherry in My Heart



Kadang-kadang susah untuk kami duduk berbincang and spent time together walaupun bilik boleh kata sebelah saje(aras yang sama). Sebab dengan stupid small things pun boleh buat kami gaduh. Tapi sebab sudah faham tabieeee masing-masing, membuatkan kami boleh terima why dat stupid things happend. *i hope so. Sebab kalau sebelah pihak je yang faham, memang tak jadi. 


Girls.. i really hope five of us will be heart beat forever, walaupun dah jauh dan susah untuk jumpa lagi someday.. Our precious memory will freeze in our heart.


Semoga menjadi bakal guru yang berjaya mendidik anak bangsa.(agar tak sengal macam kitakita )




semalam buka puasa and spent time together-gather
[saja.buat.buat.effect.BW.supaya.kauw.org.tak.meleleh.air.liur  : P]






Kesenghaaalan bergandaganda ^_____^



tuan.belog.yg agakagak.tak.berapa.nak.sengal -..-'



Okeh.. hari ni dan besok is our last day puasa di perantauan sebelum mem'fly' kan diri ke rumahsyurga masing-masing. Sahur dan berbuka dengan family terchentaa memanglah superb heaven..
until then adios... Hepy Holidayss ^^




39 comments:

Nasuha Suhada said...

suka tengok gambar-gambar tu..happy go lucky je..hihi

selamat berpuasa :)

Acik said...

selamat mendidik anak bangsa. tangan seorang guru juga bisa menggoncang dunia sepertimana tangan seorg ibu ...
gud luck! :)

mesuya said...

waaa ira dah nak balik kg yer?
Seronoknyerrrr

Asrul "iLham" Sany said...

nak makan nasi ayam je berbuka ni :D

YOUsoF said...

Sweetlah cerita dan gambar 5starz ni!! Kalaulah aku pandai luahkan benda macam ni tuk kawan²..

Anugerah gambar paling sengal dimenangi oleh yang second last tu. ;D


Semoga kalian terus rapat!

H.J said...

kesian kat BB saya nak loading..hak3

Tukang Karut said...

macam2 gaya ada...

ishiko said...

Nasuha Suhada : saya lagi sukaaa..
selamat brpuasa ^^

ishiko said...

Acik : insyallah ^^

ishiko said...

mesuya : yee... suya bila nk blknya

ishiko said...

Asrul "iLham" Sany : ehehe.. sila sila pergi cari

ishiko said...

YOUsoF : sweet yeah? macehh..
just pop up in mind pepagi buta..
terus hapdate .. *gigih betol -.-'

ishiko said...

H.J : opss.. hehee.. maceh krn mnuggu loading ^^

ishiko said...

Tukang Karut : dats col pic wth thousnd reaction.. *tp xsmpai thousnd pn :P

MIMIE AIZA said...

nasib baik tenet laju boleh loading gamba :)

Hans said...

kimsalam dkt diorang
:-)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat cepat loading gambar2 neh...hehe

selamat bercuti...balik rumah yeahh..hehe

Amna.Qadeeja said...

haha xloading pn oke

xpe sengal sikit pn aslkan xsshkan org laen kan?

muhamad hanif said...

aku tengok je,

tak cakap apa-apa tautau..





(pitam)

miss inna said...

tumpang gembira tgok gmbr tu...
having a friends like that is a precious thing in live..right?

diana said...

aih!!!
awat akak dok tersengih tengok gambar2 nih??????
hahahaha

ghost writer said...

yup..memang comel lote semuanya.

takde yang ank diperkenalkan ker?

ops!tunggu...

"maaf,semuanya dah ada kapel macho2.."

JIJI YU said...

APEKENA DGN GAMBOR AKU

Sarah Mohd Saleh said...

eceh....chomel2 gituuuwwww.untong ler ade kwn suke duke..skrg nih susa nak cr kawn cenggitu ;)

Anis Adila Aris said...

tengok gmbr je dah rasa seronok :)

naz said...

mesra nampak korang. kalau saya join mesti best hahaha tade ke yang single

ishiko said...

MIMIE AIZA : nasib baik ^^

ishiko said...

ILA HonEyBuNNy : blk rumah.. mmg heaven la kan..

ishiko said...

Hans : wkslm ^^

ishiko said...

Amna.Qadeeja : ye eh? gud gud
betul tuuu..

ishiko said...

muhamad hanif : grrrr...
nape pitam pitam nih

ishiko said...

miss inna : yup dear...
jgn tumpang je.. gembira la sekali.. hehee

ishiko said...

diana : hehee.. nape kak? sengall je kan kami ni..
ke teringat memori lama ^^

ishiko said...

ghost writer : ahaha.. no komen :P

ishiko said...

JIJI YU : -.-'

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : insyallah ^^

ishiko said...

Anis Adila Aris : kann..

ishiko said...

naz : alahai naz...

YOUsoF said...

Teruskan kegigihan itu okeh! ;)