ThePeeps

Saturday, September 24, 2011

231. Kedua Day #BIG

Kesinambungan dari entri lepas ;

#BIG
#Pertama Day
#Kedua Day
#Ketiga Day


*Line internet yang gigalajutakdebitez diperlukan untuk loading gambar-gambar =.='





# Kedua day


Aktiviti Siang
Pagi-pagi 'breakfast' kat rumah. Berkumpul di sekolah, student RBT- bersihkan dan cat surau. student BC & Science buat mural. Berehat minum pagi, anyam ketupat. sambung tugas masing masing. selepas solat zohor dan jumaat, aktiviti sukaneka bersama orang kampung. Rewang untuk jamuan hari raya. Balik rumah, rehat bersama keluarga, siap siap untuk aktiviti malam.




Aktiviti Malam 
Berkumpul di sekolah, bersedia untuk malam kebudayaan. Persembahan kami, guru pelatih mengikut setiap kelas. Persembahan daripada band orang kampung dan karaoke ibubapa, pensyarah dan pelajar. Minum malam dan pulang ke rumah masing masing.





*jangan lupa terjah entri sebelum dan selepas ye ^^


10 comments:

Tukang Karut said...

gmbr lagi...

syirah rasid said...

napa ras agambar yg kedua tu lawak ea. hehe

guna penyodok kat dinding. =='

ishiko said...

Tukang Karut : pacikk.. saya crazy about ffotogamabar =.='

ishiko said...

syirah rasid : sudip nk kikis cat dh hbs.. ciss ciss ciss

Cik TeN10 said...

wahh siap anyam ketupat bakar lemang segala ! tp aku org utara mmg tak pandai nak anyam ketupat tu sbb kitorang buat ketupat palas.. teringin jgak nk belajar menganyam..

Addin said...

ahaha sangat kreatif ! :)
addin suka mengecat , seronok ~

ishiko said...

Cik TeN10 : sy org p.timur pun belasah ketupat palas je.. tp sbb g prog ni dah pandai anyam ketupat bawang !!! keh keh keh

ishiko said...

Addin : huhu.. nanti buat mural cantek2

Umie Artoqiemie said...

gambar ketupat tu cantik.

yustie ftyt said...

macam seronok jer..xgitu???hahahha