ThePeeps

Saturday, September 24, 2011

232. Ketiga Day #BIG

bantuan untuk tidak memfenimkan anda tengok entri ini
mari rujuk entri lepas, hhehehe..

# BIG
# Pertama Day
# Kedua Day
# Ketiga Day


*Line internet yang gigalajutakdebitez diperlukan untuk loading gambar-gambar =.='



# Ketiga Day


Aktiviti Akhir
Pagi, berkumpul pusat aktiviti, sekolah. Gotong-royong membersihkan sekolah. persiapan rewang untuk majlis Hari Raya dan Penutup Majlis. Pulang ke rumah masing-masing, 'packing' barang dan luang masa akhir bersama keluarga. siap untuk majlis akhir.



Tengah hari - Petang
berkumpul kembali disekolah bersama keluarga angkat masing-masing. Majlis Penutup Program diteruskan. Makan untuk jamuan hari raya. Sesi cenderamata dan fotografi bersama keluarga masing masing. Salam perpisahan bersama orang kampung. Ibu bapa hantar sehingga menaiki bas.. sobbss.. =.=' 






*jangan lupa visit entri sebelum ni... penangan gambargilabanyak, macam ni lah =.='


28 comments:

Tukang Karut said...

banyaknya gambar....

Azam Sad said...

Lepas tengok entri nieh, mcm tak sabar nk pergi BIG next sem! hehe

#nieh BIG khidmat masyarakat ke?

ishiko said...

Tukang Karut : ni semua gambar dari 5 kamera. tak larat nk pilih..
senanya sy yg kena buat dokumentasi, hehee

ishiko said...

Azam Sad : hehee.. best best..

haa ..ahh ni BIG sem4, sila tunggu dgn jayanya ^^

Cik TeN10 said...

plg best part makan2 !! ngeee
aku dan makanan mmg tak dapat dipisahkan :p

Finaz Jaafar said...

okay fine..untung la dpt join sume ni..kte xdpt pun kan..sobb**kejadah emo sorg2..hahah

belog|amiyo said...

program apa ni?

belog|amiyo said...

program apa ni?

belog|amiyo said...

program apa ni?

Addin said...

cantek nya gambar mural tu ~ ! *kagum :)

Umie Artoqiemie said...

previous entry pun banyak gambar.. aku tau macam mana rasanya kepenatan kau.. keh3..

Sharinginfoz said...

happening betul

Hizami Rahim said...

hehe. seronok kan ? :D

YOUsoF said...

Nampak seronok, dapat family baru lagi.. Serius jeles sebab tak pernah rasa benda² ni.

ORLANDO AHMAD said...

baju sewa? keh3

apik pehe said...

wow..suke jadi anak angkat

Run Away said...

cute nyer pic....../salam kenal...;d

ishiko said...

Cik TeN10 : mmg lah kita ni sama ten.. huhuu

ishiko said...

Finaz Jaafar : huhuu.. just sharing a hapy moment dear ^^

ishiko said...

belog|amiyo : ni khidmat masyarakat, BIG ^^

ishiko said...

Addin : kami minor subjek seni, huhuu

ishiko said...

Umie Artoqiemie : bagus.. umie mmg memahami ^^

ishiko said...

Sharinginfoz : sangat !!!!

ishiko said...

Hizami Rahim ; seronok!! zami pun mesti pernah an

ishiko said...

YOUsoF :kalau baik d serasi dengan kita, mmg seronok ^^

ishiko said...

ORLANDO AHMAD :xde sawe2 weyh.. sendiri semua :P

ishiko said...

apik pehe ; suke ya apik

ishiko said...

Run Away : will visit u later ^^