ThePeeps

Saturday, October 15, 2011

236. Should be a perfect weekend

assalamualaikum..

having a fun weekend peeps? pheww.. Alhamdulillah semalam selesai dengan berpeluhnya jawab satu paper UAK- subjek SDP. Mencabar? bolehhh laa... sangat bersabar ada la. Memanglah lah, habis je paper petang tu semua orang berlumba-lumba nak balik kan. Yang takde paper lagi la gigih nak balik. Kata weekend kan...
Saya? saya pun gigih jugak hape.. gigih pegi landing atas katil pastu rehat kan otak yang gigih berfikir tadi. *perghh.. gaya gigih berpikir macam jawab soalan final exam yang tahap karma pulak, padahal..



Walaupun tak balik tapi nak jugak 'having a fun weekend' orang kata. =.='





Err.. bestkan kalau dapat layan movie dengan makan makan time weekend, dah la baru habis exama. Tapi sabar ajelah.. layan movie kat bilik pun jadi lor.. Minggu depan dapat balik rumah, cuti midsem satu minggu. Memang dapat perfect weekend. hau hau hau hau... *gelak besar, padahal....





*pffttttt.... dah biasa rasa terkilan camni sebab saya memang taff ~

10 comments:

jijiebenzaliff said...

sob3~
akak, sorry.:'(

ishiko said...

jijiebenzaliff : heyy.. no biggies la dear

Kacang Pool said...

Ini entri macam sedih semacam je...
Ha, takpe-takpe...minggu depan cuti seminggu bolehlah pergi berjimba-jimba..kan? ^.^

Sarah Mohd Saleh said...

dari sara nih rse mcm hilng hidu bske ria.wuwu

ishiko said...

Kacang Pool : ni sorg lagi yang memahami.. huhuu

yup yup xsaba nk blk

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : err.. kenapa ye? bz sgt ke

MIMIE AIZA said...

uwaa sama2.. weekend x balik.. dah lama x tgok wayang.. jum kita tgok wayang. eheee

sarah mohamad said...

wahhhh. meh meh pekena dominos sama2 hehehe

ishiko said...

MIMIE AIZA : uhuhhuu.. jumm..

ishiko said...

sarah mohamad : dah pekena dah smlm...
klate mne ada dominos ^^