ThePeeps

Saturday, October 29, 2011

240. Join sekaki dua kaki



Assalamualaikum..

Jam dah menunjukkan almost 3.30a.m in da monim. Hehee..means dah masuk hari sabtu. Olrite sebelum buat entri seterusnya kemungkinan pasal bola atau kemungkinan tak dak pun entri seterusnya =.='
harus saya buat entri kejadian sebentar tadi yang masih hangat dari oven, hueh hueh..
[buang tebiat hapdate belog pagi pagi ]


Kejadian hari ini, err.. atau pun semalam, *dah fenimm..
Keluar berjimba-jimba di musim holideyyyy adalah kewajipan bila parent keluar dan meninggal kan kita sendirian di 'rumah manis rumah' dengan sebijik kereta kan. Peluang 'jongkol emas' ini harus di rembat dengan hati yang lapang yaaa..

Dengan kadar segera saya telah meng'call adek sepupu saya untuk keluar berjimba -jimba.. adek saya? memang kurang hasem sebab keluar berjimba-jimba tanpa kakak beliau, cess cake betul. hahaa.. *padahal dyeorang ada hal tadi, saya bawak adek yang kecik je sorang.


Hahaa.. yang sebenar dan dua benarnya, bukan la berjimba-jimba sangat pun, tapi lebih kepada sopim menyopim. Sambil teman adek sepupu saya yang bakal masuk ke Uitm tu sopim barang, saya pun juin sekali lah kan. Lagi lagi ada "Picom Fair" atau PC Fair kat KBMall tu.. memang pantang la saya kalau PC fair ni.. ade aje mende yang nak dirembat.. hahaa.. memang sangat have fun dengan kanak kanak bam-bam ni ^^


Memang fensyen la sebab adek sepupu saya bawak kamera tadi. Kalau tak, takde bukti entri hari ni... hahahaha.. motif ? =..='



Lets berjimba jimba ^^



adekku bam bam & kazen yg co cuwettt.. *geli pulak buat caption mcm ni -.-'


[mari mari kita bersopim di waktu holideyyyyy ^__^]

[dok tarik je laugage tu ke hulu ke hilir... hahaa..]

[makan macam2 time!!!! thaxs my cuweet2 for de treat. >___< ]



Okeh, pesanan untuk kali terakhir, jangan lupa untuk sopim di musim holidddeeeyyyy ^^
[asal kauw yang eksaited sopim ni -..-']





*takdapat berholideyyy jauh-jauh, holideyyyy dan berjimba kat rumah pun boleyyyhh >.<


15 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

seronoknya dik.boleh bershoping

Izyan Masri said...

AMBOI KEMAIN SERONOK KELUAR.JELES NI

Wanybunny said...

dah dah le tu cuti. Balik maktab nu..

m0sHiE~ said...

besh nye jalan2. nak itot!!

k e y r i said...

untungla holidayy~~ LOL :p

Hans said...

seronoklah makan waffle
:-)

yustie ftyt said...

saya rasa saye xnampak mana adik awak lagi tuh,,,dok perap dia kat umah ke?hehe

ishiko said...

mMoOnN aAlLeEaA ; mmg seronok kak ^^

ishiko said...

Izyan Masri : hehee yan..

ishiko said...

Wanybunny :extra cuti seminggu la wani.. hehe

ishiko said...

m0sHiE~ : hahaa.. meh3x..

ishiko said...

k e y r i : mcm la ko xholideyy deq..

ishiko said...

Hans :makanan je yg ko nmpk kan, hehee

ishiko said...

yustie ftyt : adek yg kureng hasem d tinggal kakak dya tu la kwn kamu..

pergi temp sama, tp beliau brjimba2 dgn kwn2

AMOI KUSUT said...

tetiba nak mkn waffer lak..
btw, happy holidays!