ThePeeps

Saturday, November 19, 2011

246. Finally

Alhamdulillah.......


duapuluhbelasratussaat tadi saya dok frust sebab tak dapat nak log in blog, sekarang dah siap dapat hapdate pun. Punyalah bohsann dok klik sana sini kat FB di malam minggu ni. Membe-membe semua pun missing in action ke hape... Oh, forgot..
ITS HOLIDEEEEEEEYYYYYYYYYYYY  la dowhh.. =.='


Eh, assalamualaikum.. heee..lupa bagi salam. maap maap maap. Ohhoo.. maha eksaited, hari khamis selamat berjuang dengan penuh keunggulan menghadapi Final Exam yang maha durjana. *keunggulan la sangaattt..
malamnye, pergi layan bola (Malaysia lwn Indonesia). harus la Malaysia menang..kena konfident siket ja.. 

Hahaa jangan nak bongkak sangat weyh... dengan gagahnya berbaju jersi kuning, yang tiada kaitan dengan perhimpunan bersih tu, saya melihat syahrul mengskorkan gol untuk Malaysia.. hehu hehuu.. ore klate memang kachak. Harusla angkat negeri sendiri kannnnn.. *hempukk lajulajunonstop



[sekarang style tanak tunjuk muka, pun bolehhh...]




Ohhoiii, terkejut. tadi saya sebut holiday kan. Dah habis packing barang yang macam tanakbanyak kat hostel tu, terus backoff dari kampus dengan kadar segera. Balik KL dulu, berjimba jimba sikit pastu baru balik 'rumah manis rumah' duduk bawah ketiak umi abah. ngahahahaa... November is sweet month. ^^ *balik lagi..padahal baru je 2minggu lepas balik. hhooiii.. nak untong selalu cuti, sila masuk maktab pastu jadi chekgu.sangat fengsyen!






[ RESERVED ur day for me ok! ]









Last but not habis lagi,  Happy Holidaaaaayyyyyyyyyyyyy  peepss !!!  ^___^





*waktu berjimba jimba non-stop sudah bermula. hehu hehu...







20 comments:

chekguedda (^_^) said...

first!! =p
1st time jugak mengomen kat blog junior ni setelah sekian lame mengintai2..hihi
ehem2..selamat bercuti.manfaatkan cuti dengan aktiviti yang berfaedah dan naik semester dengan semangat yang membara..hee
teruskan rajin berblog! ^_^

izzad b* said...

happy holiday!!! :)

Sarah Mohd Saleh said...

hui untong laaa...die ctiii.grrrr

kai said...

happy holiday!
have fun!

yustie ftyt said...

seronoknyerrrrr! bila nk berjimba2 jugak nih...:P

ishiko said...

chekguedda (^_^): welkem..
do visit again ^^
hepy holideyyy ..

ishiko said...

izzad b* : hehu hehuuu ^^

ishiko said...

Sarah Mohd Saleh : eheh.. ckgu xcuti ke

ishiko said...

kai : >____<

ishiko said...

yustie ftyt : mareyyy... mareyyy

yustie ftyt said...

hahaha..wanggeh2 plak..hehe

Ezad Skytech said...

seronoknya dapat cuti..sy ni entah bila nak cuti panjang ni...heee~

blog-tips-kurus said...

isnin & selasa ni sambung cuti. o yeay!! syukurlah nak.. :)

me suya said...

happy holiday cikgu..
saya tak cuti :(

ILA HonEyBuNNy said...

apa??

holiday??

jeles neh..ila kena stdy...huawwawa..hehe

btw, happy holiday dear...

ishiko said...

yustie ftyt ; wanggeyh??

ishiko said...

Ezad Skytech : hehee

ishiko said...

blog-tips-kurus : ^_^

ishiko said...

me suya : ye suyaa.. ntah bila kta blh jumpa

ishiko said...

ILA HonEyBuNNy : thaxs dear ^^