ThePeeps

Saturday, November 12, 2011

245. kejap Activate kejap Unactivate



Alhamdulillah.. satu paper dah lepas.. pheuww..lega lah sikit. Yang takbarapanaklegalasikit pulak, kena hadap lagi empat paper. Ehemm.. final paper mana nak pernah lega.. =..='. Tambah tambah kalau paper pulak straight to de point. Wallaweyh, bernapas pun memang sempot sempot je.


Baru nak Activate? hahaa.. takdelah, patutnya dah lama activated, tapi extream fokus la kononnye, taksempat pulak nak hapdate, dah hebahkan pada dunia, 'ITS TIME TO ACTIVATED DE STUDY MOOD PEEPS!!!'. *jangan nak hebah kan pada dunia sangatlah kan. =..=

Memangtaksedar diri namanya sebab kejap activate kejap unactivate mood study ni. Mana taknye, pantang gap sikit, terus unactivate. Pheuww...tak menahanya, siap layan cerita korea. Bukan takat se episode dua.. tapi terus habiskan semua episode.. Kononye takleh fokus study kalau tak habis. *memang dapat lempang free pun best ni.


Ape ape hal, ape ape alasan.. Mood study harus di activate kan 24/7. kalau tak memang senyum memanjang la jawab exam. bukan senyum boleh jawab, tapi senyum sebab clueless.. dan secara automatik terus dropped jaw. Haaaaaaaaaaa.... tak lawakpun kan..



study rileks2 sikit..jangan tansyen tensyen ye.. 
*byk la kauw punya rileks, tgk le sehari dua lagi -.-'



'Ya Allah, lindungi dan tolonglah hamba mu ini'








*Yakin dan usaha itu harus.. ^^





6 comments:

Kacang Pool said...

Active 24/7, dah macam iklan Rexona lah pulak. Hakhak

Time exam ni, ligat pulak tangan nak menghupdate entri.
Malasnya nak study.

Hope entri ni dapat activekan balik kuasa kuda dalam diri ni. Hekhek XD

ishiko said...

Kacang Pool : haruss la 24/7.. hhahaa.. ni bkn kump 24/7 tu..


kuasa kuda? fuyyohh..

Jurnal Murahan said...

woi study woi hahaha

terigat masa student dulu

♥ p a a n i ♥ said...

hehehee..seronoknye dh habis belajar..lalalaal~

Aisyah Aina said...

MAX 24:7? hahaha

Nurul Fifi Amalina said...

heee. gud luck exam. biasa la tu, time exam ni stress so blog la medium nak luah2 kan. :))