ThePeeps

Tuesday, November 8, 2011

244. Amazing ON DE SPOT day


Assalamualaikum

still in mood raya Aidiladha? for sure ramai yang masih menikmati keenakan haiwan ternakan kan kan kan.. Hahaa.. even dapat beraya dengan family terchenta, tapi agak terkilan sebab tak dapat menikmati daging korban dengan jayanya. Pheuww... daging korban sampai lambat kat rumah, proses memasaknya pun maha lambat sebab very de banyak. Makan aje apa yang sempat... still, Alhamdulillah >___<


Hehuhehu.. petang semalam dah ready to take off ke Kampus terchentaaa, dan sampai pagi tadi dengan rasa yang macam disaster.. =.=' (masih xleh nak biasakan diri walaupun dah hampir 3tahun naik bas ulang alik Kelantan ke BP). Pheuuwww.. memang tak lenguh pun segala anggota badan ni kan.

Alhamdulillah, again dapat topap tido dengan segera, isi perut dah rileks dengan cerita Korea. Hahahaa.. ini lah salah satu contoh makhluk taksedardirinakexamesoklusa... *mari gelak ramairamai :D


masok je petang, 'tung..tung..'(bunyi msg, hahahaa) 'Jom keluar siap sekarang'. Wehehuuu.. memang pakai apa yang depan mata. Big smile dapat jumpa my 'makhluk-makhluk chomel'. dua minggu kononnya tak jumpa, rindu la tteeww.. :P



MEMANG LA ON DE SPOT DAY, kalau hey jom keluar.. siap sekarang.. cari kedai sebab tak makan lagi.. makan kuaci.. lepak mekDi tibatiba tengok bola.. jalan jalan.. redah tengok movie 3D.. minom minom.. pergi tempat makan best semua tutup.. jumpa chekgu disiplin.. naik kereta macam roller coster... gelak gilgila.. story de mory... lastly end up makan kat mamak makan + tgk bola.. memang fengsyen.. huhuhuu ~



de kepam ON DE SPOT DAY^^

[sorang jersi bau kedai :P]

[sorang jersi Malaysia]

[sorang nyamuk aedis]



*thaxs for da ON DE SPOT DAY ^^





10 comments:

Hizami Rahim said...

baju nyamuk aedes tu memang tak boleh belahhh... haha.

jijiebenzaliff said...

Akk!! makhluk ats tu kutuk baju nyamuk aedes!! ==''

ishiko said...

Hizami Rahim : asal lak zami?? hehee.. beliau mmg pemes dgn nama nyamuk aedes ^^

ishiko said...

jijiebenzaliff : hahaa.. zami memang

Tukang Karut said...

tang nyamuk aedis tu terbaik la... hoho...

alif haris said...

hahaha nyamuk aedes r stylo :D

EZAN IDMA said...

pinjm jersey!

ishiko said...

Tukang Karut : haa.. kan ^^

ishiko said...

alif haris : ^^

ishiko said...

EZAN IDMA : jersy mana satu ye? huhu