ThePeeps

Monday, December 5, 2011

253. SeparuhHari




Alhamdulillah, pagi pagi tadi dah selamat sampai 'rumah manis rumah' terchenta. Memang seronok pun naik bas dengan hujan lebat dan aircond tahap sejukbeku pastu kerusi bas empuk macam tido dalam sampan, pheuww.. lapan jam sorang sorang duk dalam bas, lepas sumbat earplug dengar lagu.. terus pengsan. heh
(padahal dari KL ke kelantan lapan jam je pun.. je punn.. -.-' )


Huha huha dengan family terchenta plus breakfast dan semua orang sembang kencang taknak kalah. Tengok kat luar rumah, wat a sunny day lah today.. wah wah wah, seronok dapat keluar ni. Luckyly dapat booking kereta dengan umi, laju laju siap siap untuk keluar!!!!!!





Lepak KBMall 
Brunch kat Resipi Rahsia (BelatedBesday la sangat..) 
Belanja Bowling (yess, hehuhehu..)
Jalanjalan tengok but bola? (baru saya tahu but bola ada jenis gred, mcm kereta la pulak -.-')
Tengok kasut, beg, jersi, bagai sampai rambang mata 
Tengok beg idaman *tengok haje lah, aim dulu.keh3
Hahaaa.. ikot teman beli ayam dan buah kat pacific (yang ni memang kelaka >,<)
Balik, bawak kereta kena paksa hafal jalan sambil kira bonggol. :p *sengallll !!!




[05.12.2011]






*spentmasadengankawanmemanglaseronok, jgnnakheransangat ok ^^,





12 comments:

ABU said...

popular jugak KB mall ni kan hahaha.. bila la aku nak turun loncat kat sana :P

k e y r i said...

untungla lepak kbmall kannn, eh jgn terjun kbmall pulak ye? XD

jijiebenzaliff said...

hahaha..baru balik ye kak.. bertuah betul! :D

Tukang Karut said...

tak kan tengok2 je kot... bila nak belinya?

محمد رازيق said...

wah, window shoping yer.. hehe

ahsfantasy24 said...

Bestnya lepak2..
lain kali nak g lepak kb mall tu
roger2 la ea, hehe :)

ishiko said...

ABU : hahaa..
paling popularr ni.. mai jgn xmai..

ishiko said...

k e y r i : ambuiii

ishiko said...

jijiebenzaliff : hehe ni pun org suh blk cpt2 :P

ishiko said...

Tukang Karut : ongkos dah masuk nnti kita beli laa >,<

ishiko said...

محمد رازيق : haa.. ahh,
dah ada dhuitt nnti sopim btl2 plk :P

ishiko said...

ahsfantasy24 : ohoi? jumm...