ThePeeps

Tuesday, February 21, 2012

270. seriyes







seriyes saya rindu ini JastinBibir dan SalinaGomeh
seriyes saya sayang ini abg long dan kak long
seriyes mereka antara yang terbaik dalam hidup saya
seriyes mereka tiada galang ganti
seriyes mereka diri sendiri bersama saya
seriyes saya suka tengok mereka bergaduh depan saya
seriyes mereka bergaduh abang adik depan saya
sebab bila bye bye mereka akan baik balik
sebab hari ni masam, besok manis balik
bukan masam muka sebab hal aku hal kau
bukan masam muka sebab aku tacim dengan kau
bukan masam muka sebab aku tak faham kau
buka masam muka sebab dah ada pengganti
bukan masam muka sebab sudah fedup
bukan masam muka sebab.......
tak tahu apa sebab









[ hanya pandang mereka pun dah mampu senyum]


8 comments:

gg said...

kak Jlo..jangan sedih2..Sesibuk mana pun saya,kak Jlo tetap kakak paling cool....

Uncle Jonni said...

wah!! byknya perkataan seriyes.....
huhuhuhu

Tukang Karut said...

seriyes aku pun seriyes ni seriyes tak faham...

ishiko said...

gg : ohoii.. xsedih pun..
kan senyum tu.. saja en3 rindoo.. muehehee ~

ishiko said...

Uncle Jonni : mmg seriyes ni pun, adui.. huhu

ishiko said...

Tukang Karut : pakcik mmg xpnh paham pon :P

jijiebenzaliff said...

seriyes jugak, utk skrg ni azie bz cket. maaf yeeee. huhu. ble sume bnda dah reda, kita lepak sesama. :')

Nia Ridzwan said...

yeayyy
saya suka gambaq BnW
then letak grain.
just nice sista! =)