ThePeeps

Monday, February 13, 2012

269. Kebizian Kononye

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..


Amboi, panjang bebenor salam kali ni. Hiks.. almaklonglah dah lame tak hapdate belog kepam pam pam ni. Fuhh.. tak ahu lah tuan belog kena sampuk ngan penyakit apa sampai malas sangat nak hapdate. Mintak maap banyak banyak =..='




Tanggungjawab kononnye menjadi alasan, lahh sangat..
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan kehidupan yang super duper
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan kepala yang selalu perlukan bekalan dadah
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan kesihatan yang tak tentu
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan masalah hidup
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan permainan hati
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan perasaan
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan dan menjaga hati insan sekeliling
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan tabungan sendiri
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan impian dan keinginan
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan konflik diri
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan keputusan semasa
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan ilmu yang menerpa
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan keletihan jiwa
Maaf saya terlalu sibuk menguruskan untuk mengumpul ganjaran kelak
Maaf maaf dan maaf, saya terlalu sibuk menguruskan kehidupan yang sangat OHSEMM ini




[google]

18 comments:

iszieylyanziy said...

eh samalah kite,,kite pon busy :P

littledolphin said...

blogger busy maksudnya ada life lah juga.

daripada saya ni.. T_T

macam tak ada life.hahaha

Hans said...

yups
memang semua busy
saya pun busy skrg
:-)


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

chemay said...

tak apaa.
normal la manusia bz.
settle kan kebusy-an tuh slow2 okay?
takut nanti jadi serabut pulak nak handle banyak2 terus.
:)

yad'z said...

uih buzy nye.. takperr.. dimahapkann. hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu btl2 awesome ni!!!

p.s jgn bz body sudah la ye hehee

ABU said...

kanap malas.. marila ringnkan tulang mgupdate ahahaha

ishiko said...

iszieylyanziy : kita kan sem5 :P

ishiko said...

littledolphin : bukan xde life tu.. tp blogger komited, keh3

ishiko said...

Hans : bizi :P

ishiko said...

chemay : tulahh.. kalu bertangguh lagi serabutt

ishiko said...

littledolphin : bukan xde life tu.. tp blogger komited, keh3

ishiko said...

yad'z : hehehe..
macihh

ishiko said...

Muhammad Saiazuan Norhalik: harusss lah ohsem tuu...

tu pun bizi jugak :P

ishiko said...

ABU : bizzzzziiii..
ahh abu dah rajin skrg, shadap. :P

ishiko said...

ABU : bizzzzziiii..
ahh abu dah rajin skrg, shadap. :P

HeNRieTTa JoSe said...

Salam Perkenalan...

ishiko said...

HeNRieTTa JoSe : ^^,