ThePeeps

Saturday, April 7, 2012

279. Pengalaman kongsi kegembiraan


assalamualaikum..

selamat hari minggu, bersiaran lagi kita pada hari minggu nampaknya. yeee... kebizian tahap durjana yang melanda diri disamping dikejar-kejar oleh esaiment yang macam crazy doggie, sangat memenatkan. 
Kiranya dapat hapdate belog kalerful-kalerful ni sekejap pun jadik lah.(esaiment tak siap lagi *lempangg!! )
kejap je kejap je kejap je, hehehe..


entri basi memang tak dapat dipisahkan daripada belog saya ni. paham sendiri la kalau dah bizi memang tak sempat nak hapdate on de sepottt tu.. terpaksa la postpone dan peram sampai basi baru nak gebanggebang kan.. ye ye ye ye.. anda semua bijak, pasti la entri kali ni entri basi =..='


Alhamdulillah, hari ni hari sabtu dapat berehat-rehat (tak rehat mana pun sebab kena hadap esaiment ni), jadi nak cerita pasal hari sabtu lepas yang tak dapat rehat tapi seronok. Memang pengalaman yang bermakna sebagai guru praktikum sebab dapat luang masa dan kongsi kegembiraan dengan kesayangan-kesayangan ni ^^,
ohh.. entri lepas pun pasal kesayangankesayangan ni jugak, sila terjah SINI.


[memang pengalaman]
Festival Kebintaraan & Kokurikulum 2012


[saya bawak ini budak Fatincomel Public Speaking]


[Darwishy yang neves masa story telling]

[kuiz bahasa]

[sajak]

[pidato]

[Spelling Bee]

[Catur Bestari]

[Writing Essey]

dan banyak lagi yang tak sempat snap, hehee




Terima kasih kesayangan semua, sebab beri peluang dan pengalaman manis ^^, 




#Orang kata, itulah ganjaran sebagai pendidik walaupun kepenatan datang mengejar-ngejar
(gigih betul taip entri sambil taip esaiment, tepuk2 tangan sebab tak siap pun lagi, T.T')


20 comments:

jijiebenzaliff said...

cikgu gemilang ^^

ishiko said...

jijiebenzaliff : perghh.. cemerlang tang mana.. hak3

aQmaR 0n The Blog said...

dah jadi cikgu yer.. Nganjar subjek ape ni cikgu? Jadi cikgu yg best tau..ehehe

ABU said...

Wah guru pengiring ni lebih Kurang je dgn size budk2 Sekolah hehe gurau je..:)

Mizz ErMa said...

wah, tengok gambar aje pon da tau, tuan belog nih misti cikgu kesayangan budak2 tuh kan..hihihi

penjajah minda said...

aku tak dapat beza mana satu cikgu mana satu murid.hehe

Ihsan Arifin said...

ni yang nak jeles ni.
untung bebudak dapat cekgu camni

teha said...

cikgu n anak murid.. sume comel ! :)

Umie Artoqiemie said...

hai cikgu..
nak jadi cikgu jugak bile tengok bebudak hepi jek..

Jurnal Murahan said...

bebudak kalu depan kamera kahkahkah

tomatokering :) said...

hamoihhh cikgu posing sakan :P

ishiko said...

aQmaR 0n The Blog : hehee.. akk pun da kawin sy pun da jd ckg ler..
huhu.. insyallah ~

ishiko said...

ABU : err.. ambOi ~

ishiko said...

Mizz ErMa : hahaa.. kesayangan la sangat ^^

ishiko said...

penjajah minda : arghhh... bab ni mmg nak kena tambah inci -..-'

ishiko said...

Ihsan Arifin : >__<

ishiko said...

teha : hehe.. teha ^^,

ishiko said...

Umie Artoqiemie : ahahaa... umie pun selalu hepi ape >,<

ishiko said...

Jurnal Murahan : begitulahh.. huhu

ishiko said...

tomatokering :) : posingg jgn xposingg ~