ThePeeps

Tuesday, June 8, 2010

71. meyhhh sini jenguk-jenguk




adehh.. mesty korang terkezut kan? bukak je en3 terpampang Fantastic !!!! apekemendew nih... hehheee... ni kali ni aku kene tag pulak.. padan muke aku kan malas sangat nak uat en3, da kene tag tak pasal-pasal.. hhu3x.. (aku bukan malas.. tapi line kat rumah memang la sangat selo-melow laa... xdek mood aku jadinyer..) meh, aku nak menjawab tag en.telor nih.. adehh.. suki-suki hati jew beliau tag aku yer... nak kene beliau nih..




1. Thank and link the person that tagged you

walobagaimana pun time kasih yer en.telor sebab sudi tag.. pasni sy kene rajin-rajin visit en.telor la nmpahnye..( nmpak sgt xpnah jenguk..kikikikii..) www.telordibasuh.blogspot.com

2. Tag 5 bloggers you've recently discovered and think fantastic

1. Kniedaz >sebab beliau ni seornag fantastik mum!!! huhuu...
2. Kc.Faaza n bisnes nih.. > perniagaan beliau juga sangat fantastik yew..
3. nel collection > ahhaha.. sy pelanggan tetap beliau yew..
4. mofasad > group blogger ni pun sangat fantastik ok!!! aku salute dgt hapdate semase dyeorg, event kekadang mengarut gak.. lallaa..
5. budak-budak Azlan > even aku bukan asal dak sekola nih, tap aku suker bace belog dye org sbb memang besh..

Hahahaaa... senanyer banyak ag blogger-blogger yang fantastik.. tp dyeorg sume da cukup femes da untuk di tag..hehehee... ni kirenye antara blogger2x fantastik yg aku suke dan selaesa dengan dyeorng lar..hehehhee.. jangan mare yer ~

3.Contact that blogs and let them know they've been tagged
dalam usaha la ni... (dengan brodbnd yg sgt selow nih.. en.telor saje nk menguji kessabaran ak nih..)

4.State 7 things bout yourself

adehh.. amende la pasal ira_ishiko nih...
1. seorang student n bakal seorg chegu ye kawan-kawan.. theee ~
2. family saya nyawa saya
3. suke hangOut nga membe..
4. holiday is heaven..lallalaaa...
5. ader peluang online jep keje nye..
6. suka fotografi munchy-munchy..
7. tak saba nak dpt dslr, even ilmu br secipOwt


uohhohohoo... kate en.telor tag nih berjangkit.. so, aku pun da sebarkan jangkitan nih.. hehhehe.. jahat ouh..



pSssttt... ekceli aku tak saba nk dapat tag or award yg sesuai untuk disebar kat blogger-blogger yg selalu setia visit belog aku nih... waaahhhh... aku sayang korang ok !!!!

15 comments:

ardinihumaira said...

dni pon teringin nak dslr.. huhu..

Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

Aujinz said...

huhuhuhu..

lepas nie nak tag gak aaa...


lalallala...

ishiko said...

dni: tau xpe.. ira da xsaba-saba nh...

aujinz: ahahaa..nk jugak.. xpew sile2x..

Kniedaz said...

haha..neh japg fantastic mum wat tag ni..hehehe

Farid MOFASAD said...

mofasad > group blogger ni pun sangat fantastik ok!!! aku salute dgt hapdate semase dyeorg, event kekadang mengarut gak.. lallaa..


hahahaha....
adaeh.... fantastik ke? saya nie blogger miskin.. tiada apa nak di fantastik sgt :)


tq pasal tag tu. i.allah nnti saya balas ok. :)

Ku Tak Sempurna said...

bestnya klu dpt dslr kaaan

hans said...

tag rupanya

ishiko said...

Kniedaz: ahhaa.. sile-sile...

Farid mofasad: huhuu.. teroskn usaha anda !! myokong nh.. uaahh..hehee..

kuXsmpurna: uaahhh...jgn sebOt lg!!!
kang sy pg beli esok kang..haa...

Hans: yer tag ajer... ahaha.. nnty len kali sy tag qmu plk ye..hu3x..

WZulhilmi said...

Tahniah sebab dpt tag. Muahaha..

hans said...

eh
jgn tag den
sebab den takkan buat

~AkukahMilikmu~ said...

jgn lupa kasi award kat sis k..sis suka award2 ni..

ishiko said...

zul: seronok qmu yer...

hans:ahaha.. sory, bru tau en.hans xsuke tag..hu3x..

akukahmlkmu: huhuu..suke yer sis.. insyallah..

Anne Boleyn said...

wah.. kena tag rupenye. fantastic!!! :)


p/s :jom komen untuk header baru hana's love nest.:)

~AkukahMilikmu~ said...

tak kisah la award apa pun..sume sis suke.

ishiko said...

anne: hahahaa... fantastic le sgt, muehehehee...>_<

akukahmilikmu: sis mmg... wait n see yer..